Kantinebenodigdheden

OBGB-leden kunnen zich melden voor het project Inkoop Kantinebenodigdheden i.s.m. Leijtens Horeca Grootverbruik te Reusel door middel van het invullen en retourneren van toegevoegd formulier naar het secretariaat (d.m.v. fax of e-mail).

 

Inkoop kantinebenodigdheden

Inkoop Samenwerking de Kempen heeft per 1 januari 2011 een samenwerkingsovereenkomst gesloten met collega-lidbedrijf Leijtens Horecagrootverbruik te Reusel voor wat betreft de levering van kantinebenodigdheden aan haar leden.

Ook met dit project kunnen ISK-deelnemers wederom hun voordeel doen!
In het kort betekent het voor ISK-deelnemers het volgende:

  • Er is sprake van een ISK-lijst van netto prijzen voor diverse goederen (scherp onderhandeld), te verkrijgen via Leijtens Horecagrootverbruik. Uiteraard vormen franco leveringen daarbij het uitgangspunt.
  • Leden van OBGB, OVBRM en IGE krijgen 4% korting aan het einde van het jaar (door middel van een creditering van een zogenaamde eindejaarsbonus) over de ingekochte omzet bij Leijtens Horecagrootverbruik.
  • Het omzetbedrag, waarover korting gegeven wordt geldt voor de inkoop van kantinebenodigdheden, uitgezonderd rookwaren en emballage.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Harm Leijtens van Leijtens Horecagrootverbruik (tel. 0497-641756 of tel. 06-53918999) ofwel ISK inkoopmanager Hetty Maas (tel. 06-41559548, hetty@iskempen.nl)