Heftruckcursussen

OBGB-leden kunnen werknemers aanmelden voor het volgen van heftruckcursussen, door toegevoegd formulier in te vullen en te retourneren naar V-Tas d.m.v. fax of e-mail.


Heftruckcursussen via OBGB

ISK heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met lidbedrijf V-Tas uit Bladel voor wat betreft het geven van heftruckcursussen.

V-Tas, met de “V” van “Vakbekwaambeheid” biedt in samenwerking met OBGB onderstaande cursus aan voor werknemers van OBGB-leden:

  • Heftruckopleiding volgens (IS-001 Vorkheftruckbestuurder) van 1 dag (tijden in overleg).
  • Opleidingslocatie: op locatie van V-Tas in Bladel ('s ochtends theoriegedeelte) en Arendonk (B) ('s middags praktijkgedeelte), of in-company.
  • Data in overleg met OBGB-leden en V-Tas.
  • Samenstelling van de groepen gebeurt in overleg met V-Tas; voor in-company-trainingen geldt een minimum van 4 personen per machine.

 

De opleiding is bedoeld voor warehouse-, magazijn- en expeditie-medewerkers met heftruckervaring, die (incidenteel) met de heftruck werken (minimum leeftijd is 16 jaar) en is met name gericht op de praktijk. Gegeven door ervaren en goed opgeleide docenten! Mcoht u interesse hebben voor de aanzienlijk uitgebreidere cursus Intern Transport, dan kunt u contact opnemen met V-Tas.  


Aan het einde van de opleidingsdag wordt een praktijk- en een theorie-examen afgenomen. Bij goed gevolg ontvangt de cursist een certificaat en een vakbekwaamheidspas (met geldigheidsduur van vijf jaar).

De kosten voor deze opleiding bedragen normaliter €250,= per persoon; OBGB-leden betalen via ISK slechts €190,= per persoon!

 

Inhoudelijke informatie over deze cursus vindt u hier. Aanmelden kan door middel van het retourneren van dit formulier (per fax, post of email) of per telefoon via Geert Vissers.
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Geert Vissers van V-Tas (tel. 0497-331033 / 06-53663099; administratie@vhsbladel.nl) of met onze parkmanager Hetty Maas (hetty@obgb.nl).