Cursussen BHV

Inkoop Samenwerking de Kempen heeft in samenwerking met FAST uit Riethoven een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor wat betreft de organisatie van BHV-opleidingen (basis en herhaling), die plaatsvinden bij lidbedrijven op de bedrijventerreinen in de Kempen.
 

FAST heeft jarenlange ervaring in het geven van BHV-opleidingen en verzorgt in samenwerking met Industrie Groep Eersel reeds geruime tijd BHV-opleidingen voor haar leden. Voor IGE-leden blijft de situatie dan ook gelijk. 

De BHV-herhalingscursussen zijn te volgen in de avonduren, maar uiteraard ook overdag.


In het voorjaar van 2014 worden de volgende BHV-herhalingscursussen (overdag) gegeven:
- Dinsdag 4 februari 2014 bij ISK-lidbedrijf Den Herd, Bladel
- Dinsdag 11 maart 2014 bij ISK-lidbedrijf Wagenbouw Hapert, Hapert
- Dinsdag 8 april 2014 bij ISK-lidbedrijf De Bruyn Metaal, Bergeijk.

Bij voldoende belangstelling zal er tevens een basisopleiding BHV in het voorjaar van 2014 georganiseerd worden. Deze opleiding bestaat uit 3 dagen waarvan 2 dagen Eerste Hulp en 1 dag B&O.  Er wordt gezorgd voor koffie/thee, lunch en lesmaterialen.
 

Uiteraard worden de cursussen voor een bijzonder interessant tarief gegeven, is sprake van een NIBHV-certificaat, een lotusslachtoffer en lesmateriaal. BIj voldoende interesse vanuit de lidbedrijven zullen extra opleidingen toegevoegd gaan worden.


Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
- Toos van Doorn van FAST, tel. 06-53301201, mail info@fast-kempen.nl
- Hetty Maas van ISK, tel. 06-41559548, mail hetty@iskempen.nl


TIP: Een herhalingsopleiding BHV telt voor 7 punten (ofwel uren) in de voor beroepschauffeurs verplichte 'code 95'. Gedurende vijf jaar moet een beroepschauffeur, om zijn 'code 95' te behouden, 35 uur nascholingsuren volgen.
Als u gebruik wenst te maken van 'code 95', dan dient u dat op voorhand te melden van Toos van Doorn. Hier zijn extra kosten aan verbonden.