Beveiliging

Collectieve beveiliging: uw bedrijf ook 's nachts goed bewaakt! Dit project is opgezet door OBGB in samenwerking met Securitas.
 

Eén van de projecten die OBGB onder haar beheer heeft, is de collectieve beveiliging in samenwerking met Securitas. Bepalend voor het succes van dit project is het aantal deelnemers voor elk bedrijventerrein. Deze deelnemers betalen per kwartaal een vast bedrag (gebaseerd op oppervlakte, personeelsleden, waarde van de goederen en mate van beveiliging), waarmee continue collectieve surveillance ’s avonds en ’s nachts gewaarborgd wordt. Voor kleinere bedrijven is deelname aan het project al mogelijk vanaf zo’n €44,= per maand!

 

Tot op dit moment hebben we helaas nog niet genoeg deelnemers (met name in Hapert), waardoor het project jaarlijks met een exploitatietekort afgesloten moet worden. Uitbreiding van het aantal deelnemers is zeer noodzakelijk, om de huidige wijze van dienstverlening (constante aanwezigheid op de bedrijventerreinen) de komende jaren te kunnen continueren.

 

De criminaliteitscijfers in Bladel hebben al laten zien, dat het primaire doel van de collectieve beveiliging (het verminderen van ongewenste incidenten) bereikt wordt. Er wordt met name op een preventieve wijze gecontroleerd en gesurveilleerd. Daarnaast is een groot voordeel van de collectieve beveiliging de zeer snelle alarmopvolging voor deelnemende bedrijven. Ook al bent u als bedrijf aangesloten bij een andere meldkamer dan die van Securitas, er is sprake van effectieve en snelle acties, omdat de surveillanten reeds ter plekke zijn.
Deelnemers aan het beveiligingscollectief kunnen daarnaast gebruik maken van extra kortingen voor alarmopvolging en beveiligde sleutelkluizen. Er zijn goede afspraken met Securitas gemaakt, zodat u voor een relatief laag bedrag de beveiliging van uw bedrijf en het bedrijventerrein in vertrouwde handen geeft!

 

Voor meer informatie of het aanmelden aan het collectief kunt u contact opnemen met

Geert Denissen
Operationeel Relatiebeheerder

+31 6 43 84 440 3
geert.denissen@securitas.nl 

Flight Forum 2500
5657 DZ Eindhoven
+31 88 322 11 00
www.securitas.nl