Arbo

Samenwerking met HumanCapitalCare en ArboNed

Zowel HumanCapitalCare als ArboNed hebben met Inkoop Samenwerking de Kempen een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van verzuimbegeleiding.

HumanCapitalCare is als landelijke, gecertificeerde arbo- en gezondheidsdienst innovatief op het gebied van integraal gezondheids- en verzuimmanagement. Men gaat verder dan verzuimbegeleiding alleen, maar focust zich op preventie en gezondheid en op het voorkomen van verzuim. Het doel hierbij is het verhogen van productiviteit, kwaliteit en resultaat door het creëren van optimale arbeidsomstandigheden en het beschikken over competente, gemotiveerde en gezonde medewerkers. Daarbij worden unieke, gebruiksvriendelijke webapplicaties ingezet. 

HumanCapitalCare bespreekt met u wat uw wensen zijn in verzuimbegeleiding en adviseert hierin welk pakket het beste past bij uw bedrijf. Er wordt een diversiteit aan pakketten aangeboden binnen dit project, maar het is ook mogelijk een voorstel op maat te ontvangen. Een team bestaande uit een bedrijfsarts en vast contactpersoon staat de bedrijven ter beschikking om ondersteuning te bieden.

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Dagelijks staat men klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. ArboNed verlaagt verzuim, minimaliseert arbeidsrisico's en zorgt voor gezonde en vitale medewerkers.

Ook wordt met (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten in kaart gebracht hoe bedrijven er voor staan; hiermee wordt inzicht verkregen, worden adviezen en praktische oplossingen geboden die passen bij de onderneming en aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van medewerkers

 

Wenst u meer informatie over deze dienstverlening? Neem dan contact op met:

Cindy de Groot - c.de.groot@humancapitalcare.nl - 06-25022735 - Human Capital Care - www.humancapitalcare.nl

Miriam van der Werff - miriam.van.der.werff@arboned.nl - 06-46197317 -  ArboNed - www.arboned.nl