Afval

OBGB-leden kunnen zich aanmelden voor deelname aan dit project, door toegevoegd formulier in te vullen en te retourneren d.m.v. fax of e-mail.


Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel heeft voor haar deelnemende bedrijven een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Container- en Afvaloverslagbedrijf P. van Erp & Zn. B.V. voor wat betreft de verwerking van uw afvalstromen.

In de samenwerkingsovereenkomst zijn onder andere de prijzen vastgelegd voor het reguliere bedrijfsafval, papier en voor de verwerking van gevaarlijk afval. Het inzamelen van gevaarlijk afval wordt door Van Erp aan Dusseldorp Inzameling en Recycling B.V. toevertrouwd.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Van Erp biedt een goede service en heeft zich de afgelopen jaren als een betrouwbare partner op afvalgebied bewezen. Zij heeft service hoog in het vaandel staan!
  • Van Erp kan alle afvalstromen verwerken, waarbij de facturatie altijd via Van Erp verloopt, ook al wordt de inzameling in sommige situaties door derden uitgevoerd.
  • Van Erp hanteert een prijsstelling  die zorgvuldig door OBGB is vergeleken en wordt bewaakt. De prijsstelling mag dan ook uiterst concurrerend genoemd worden!
  • Van Erp kent korte kanalen waardoor zij snel haar expertise ter beschikking kan stellen en “direct” het meest effectieve en economische inzamelplan met u overeen kan komen.

No-nonsense, daar draait het om!


Voor vragen of opmerkingen over dit project, kunt u contact opnemen met:

  • Hetty Maas, Inkoopmanager ISK per e-mail  (hetty@iskempen.nl).
  • Toon van Lith, Account Manager P. van Erp & Zn. B.V., te bereiken via telefoonnummers 0416-372469 / 06-50998241 ofwel per e-mail (toon@vanerpcontainers.nl).