AED-Opleidingen en AED-apparatuur

OBGB heeft voor haar leden een samenwerkingsovereenkomst met AED Service De Kempen te Bladel voor wat betreft de aanschaf van AED-apparatuur en de bijbehorende opleidingen.
 

AED-apparatuur op onze bedrijventerreinen
OBGB heeft samen met Cor van Gool van AED Service De Kempen te Bladel een samenwerking v.w.b. het project AED-apparatuur. Daarnaast heeft een aantal lidbedrijven de toezegging gedaan hun medewerking te verlenen aan de vermelding op een plattegrond, waar alle aanwezige AED-apparatuur op de bedrijventerreinen is gelokaliseerd. In geval van nood stellen zij deze apparatuur dan ook beschikbaar.

Vanuit het gezamenlijk KVO-traject zijn in september 2009 twee AED apparaten geplaatst (tevens voor een ieder toegankelijk) op de Bladelse industrieterreinen. Kijk op www.kvobladel.nl voor een plattegrond.
 

Trainingen
AED Service De Kempen verzorgt voor OBGB-leden en hun medewerkers AED-opleidingen voor een zeer aantrekkelijk tarief bij een aantal lidbedrijven. In het najaar van 2013 wordt een reanimatie- en AED-training gegeven op:
- Dinsdag 10 december 2013, aanvang 19:00 uur, locatie Den Herd in Bladel
Mocht de geplande datum u niet schikken, of is er (te) veel belangstelling, dan wordt een andere datum vastgelegd. Aanmelden is mogelijk via Cor van Gool info@aedservice-dekempen.nl

Ook voor de aanschaf voor AED-apparatuur zijn afspraken gemaakt; voor meer info neemt u ook contact op met Cor van Gool van AED Service De Kempen.

HartslagNu
Het is mogelijk om tegen minimale meerkosten een officieel certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad te verkrijgen waardoor u zich kunt aanmelden bij www.hartslagnu.nl.HartslagNu is het nieuwe alarmeringssysteem voor het inschakelen van burgers bij reanimaties. HartslagNu vervangt de alarmeringssystemen AED-Alert en AED-Locator.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met:
- Hetty Maas, Parkmanager OBGB per e-mail  (hetty@obgb.nl).
- Cor van Gool, Eigenaar/opleider AED Service De Kempen, te Bladel. te bereiken per e-mail info@aedservice-dekempen.nl, telefonisch op 06- 0653218045. Kijk ook op www.aedservice-dekempen.nl