Wateroverlast - KempenTech - Ontbijtbijeenkomst bij Liberty Foodbar
 
Wateroverlast bedrijventerrein de Sleutel 29 mei 2018

Dinsdag 29 mei jl. heeft bedrijventerrein De Sleutel veel wateroverlast gehad. Deze wateroverlast had te maken met een extreme regenbui die boven het bedrijventerrein bleef hangen. Normaal is het geen probleem om regenwater af te voeren via rioliering en watergangen, maar deze bui was zo intensief dat de hoeveelheid water niet verwerkt kon worden. 

Daardoor werkten de overstorten van de riolering ook niet meer met het gevolg dat er water op de straat kwam te staan. De calamiteitendienst, buitendienst gemeente Bladel en het waterschap hebben snel alle maatregelen getroffen om zo spoedig mogelijk dit water toch af te kunnen laten voeren. Binnen een half uur was het water weer verdwenen. 

Gemeente Bladel is graag op de hoogte van de eventuele problemen die ervaren zijn bij uw bedrijf. Fijn als u aan Leo Vennix van gemeente Bladel door zou willen geven welke panden c.q. terreinen ondergelopen zijn. Ook foto's zijn van harte welkom op l.vennix@bladel.nl. Zoals u wellicht weet werken gemeente Bladel, Waterschap De Dommel en ondernemers (OBGB) aan het project Klimaatbestendige bedrijventerreinen. Extremen in het weer zullen - volgens de voorspellingen - steeds vaker aan de orde zijn. We blijven gezamenlijk aan het werk om de Sleutel klimaatbestendig te maken! 
 
KempenTech op 8 en 9 juni 2018

De KempenTech dagen zijn onderdeel van de Dutch Technology Week 2018 en bieden bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met innovatie, technische hoogstandjes en interessante bedrijven uit de Kempen. Voor ondernemers worden een KOP symposium, ISK lunch en andere zaken georganiseerd in de tent op het Kempisch Bedrijvenpark. Ook is er een scholingsprogramma en banenbeurs. Meer info en programma: www.kempentech.nl

KOP nodigt u tijdens de KempenTech dagen uit voor het KOP symposium op vrijdag 8 juni om 16:30 uur in de tent aan de Diamantweg te Hapert. Tijdens dit symposium spreken twee inspirerende TOP-ondernemers uit de Kempen: Kees Koolen (oprichter Booking.com) en Hanny Arens (oprichtster van Bedandbreakfast.eu) nemen u mee in het verhaal hoe zij hun koers bepalen vanuit de Kempen naar de snelle onlinemarketingwereld. Aanmelden: via info@hetkop.nl

ISK nodigt haar leden uit voor een ISK Lunchbijeenkomst in de KempenTech tent op het Kempisch Bedrijvenpark op vrijdag 8 juni 2018 vanaf 12:00 (tot 13:30 uur). Deelnemers zijn van harte welkom om van een smakelijke lunch te genieten en met elkaar te netwerken. Er zijn geen presentaties; uiteraard kunt u op dat moment een bezoek brengen aan de ISK-stand, die door ISK en haar leveranciers wordt bemand. Het thema van deze stand is 'Hoe fit is jóuw onderneming?’  Aanmelden: info@iskempen.nl
 
Ontbijtbijeenkomst OBGB bij Liberty Foodbar met presentatie ZENS Group

Op donderdag 14 juni 2018 organiseert OBGB een ontbijtbijeenkomst bij Liberty Foodbar, Markt 2a te Bladel. Om 7:30 uur worden leden ontvangen met een smakelijk ontbijt, waarna jonge (OBGB) ondernemers Dick van Gerwen (Liberty Foodbar) en Johan Plasmans (ZENS Group) ons bijpraten over de ontwikkelingen in hun bedrijf.

Maak kennis met deze innoverende bedrijven en jonge ondernemers! Wij sluiten tussen 9:00 en 9:30 uur af en ‘vol is vol’. Aanmelden: via info@obgb.nl (uiterlijk vrijdag 8 juni 2018). Klik hier voor de uitnodiging.

www.liberty-foodbar.nl   
www.makezens.com
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel