OBGB Nieuwsbrief Mei 2018
 
Ontbijtbijeenkomst bij Liberty Foodbar

Op donderdag 14 juni 2018 organiseert OBGB een ontbijtbijeenkomst bij Liberty Foodbar, Markt 121 te Bladel. Om 7:30 uur worden leden ontvangen met een smakelijk ontbijt, waarna jonge (OBGB) ondernemers Dick van Gerwen (Liberty Foodbar) en Johan Plasmans (ZENS Group) ons bijpraten over de ontwikkelingen in hun bedrijf.

Maak kennis met deze innoverende bedrijven en jonge ondernemers! Wij sluiten tussen 9:00 en 9:30 uur af en ‘vol is vol’. Aanmelden: via info@obgb.nl (uiterlijk vrijdag 8 juni 2018). Klik hier voor de uitnodiging. 

www.liberty-foodbar.nl    
www.makezens.com
 
Nieuw OBGB-lid: Ford-dealer P. van de Ven

P. van de Ven in Vessem is sinds jaar en dag dé Ford-dealer voor De Kempen. Al ruim 100 jaar gevestigd in Vessem, begonnen met kuipen, fietsen, bromfietsen en tractoren. De bekendheid kwam natuurlijk toen P. van de Ven officieel Ford-dealer werd.

Bij P. van de Ven kunt u terecht voor alle nieuwe personen- en bedrijfswagens. Ook voor alle merken gebruikte auto’s is P. vd Ven het juiste adres. Hebben we hem niet staan dan sporen we deze voor u op en binnen- of buitenland. Ook voor onderhoud en schade-herstel is P. van de Ven het juiste adres! We zien u graag bij P. van de Ven in Vessem, dé Ford-dealer voor De Kempen!

P. van de Ven Vessem B.V. - Wilhelminalaan 3 - Vessem - T: 0497-591766 - www.pvandeven.nl
 
Workshop Young Entrepreneurs: nog enkele plaatsen vrij

Young Entrepreneurs by OBGB organiseert op 30 mei 2018 (aanvang 18.45 uur) een workshop voor ambitieuze, jonge ondernemers en young professionals. De bijeenkomst vindt plaats bij Rabobank De Kempen in Bladel.

Tijdens deze avond geeft Ronnie Couwenberg een workshop over topsport strategieën als inspiratie voor business- en persoonlijke groei. De groei van je business, je persoonlijke ontwikkeling en de kwaliteit van je relaties hebben immers één gemeenschappelijke factor, jij bent bij dit alles betrokken! Ronnie is ervaren in het coachen van ondernemers en topsporters en heeft een speciale workshop voor ons voorbereid. Klik hier voor de uitnodiging; er zijn nog enkele plaatsen vrij. Aanmelden via info@obgb.nl. 
 
 
Vrouwennetwerk OBGB: Knock out ?

Op donderdag 31 mei 2018 om 19:00 uur vindt de 7e editie van het Vrouwennetwerk OBGB plaats bij OBGB-lidbedrijf Training Unit, Eyptischedijk 11a te Bladel. Deze avond heeft een sportief tintje maar is ook bedoeld om te netwerken. 

Debby Urkens en haar trainers dagen je uit op een verrassende en sportieve manier: er wordt gewerkt aan zowel body als mind! Alles mag, niets moet! Dresscode: sportkleding (ook tijdens de afsluitende borrel). Klik hier voor de uitnodiging.

Het vrouwennetwerk OBGB is (gratis) toegankelijk voor alle ondernemende vrouwen in de Kempen. Aanmelden is mogelijk via een e-mail naar info@obgb.nl. 
 
Op zoek naar een tijdelijke huurwoning?

Bent u op zoek naar een tijdelijke en betaalbare huurwoning? Kom dan eens een kijkje nemen in één van de tweekamerappartementen op RSZK Kempenland (Rondweg 25 te Bladel). Deze tweekamerappartementen zijn volledig gemeubileerd, maar het is ook mogelijk om een leegstaande woning te huren en volledig in te richten naar eigen wens. 

Wilt u meer informatie of wilt u een kijkje komen nemen in één van deze huurwoningen? Neem dan contact op met mevrouw L. Lauwers, servicemanager bij RSZK Zorgprofessionals, via 088 – 245 77 95 of stuur een e-mail naar L.Lauwers@rszk.nl.
 
 
Bijeenkomst Energieke Regio De Kempen

Op woensdag 30 mei 2018 wordt een bijeenkomst van Energieke Regio De Kempen georganiseerd voor ondernemers op de Venco Campus, Meerheide 200 te Eersel. De bijeenkomst laat zien dat er veel te bereiken is op het gebied van verduurzaming. De inloop is vanaf 15.30 uur en het programma is van 16.00 uur tot ca 18.00 uur.

‘Mogen wij u helpen te verdienen aan duurzaamheid?,’ is het uitgangspunt van dit verduurzamingsproject. Het project is een adviesproject dat bestaat uit: informeren en inspireren, adviseren, het bouwen van een community en van een lokaal netwerk van partijen die samen de schouders onder de verduurzaming zetten (zonder winstoogmerk).
Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk maandag 21 mei a.s. aanmelden via inka@hetkop.nl. Kijk voor meer informatie op de website: www.energiekeregio.nl
 
Weekendafsluiting A67 Afrit 30 en overgang viaduct Eersel 25 tot 28 mei

Rijkswaterstaat gaat werkzaamheden uitvoeren aan de overgang op viaduct Hooge Heesch naar de N397 in de richting van Eersel. Hierdoor is afrit (30) Eersel van de A67 komende vanuit Eindhoven in de richting van België afgesloten van vrijdag 25 mei 21.00 uur tot maandag 28 mei 06.00 uur. Tevens is er geen verkeer mogelijk over de N397 ter hoogte van het viaduct in de richting van Eersel. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 5 minuten. 

Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden 
 
KempenTech 2018

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018 vindt de vijfde editie van KempenTech plaats. Vorig jaar bezochten ruim 5.000 bezoekers deze hotspot van de Dutch Technology Week. Vooruitstrevende bedrijven laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien. Vrijdag is de ondernemersdag; wij bevelen u de volgende bijeenkomsten aan:
- ISK Lunch bijeenkomst tussen 12:00 en 13:30 uur -  Klik hier.
- KOP Symposium vanaf 16:00 uur met een afsluitend netwerkmoment - Klik hier

www.kempentech.nl 
 
Druk bezochte ontbijtbijeenkomst over AVG

Wij blikken terug op een zeer druk bezochte ontbijtbijeenkomst afgelopen woensdagochtend. Ruim 60 ondernemers werden geïnformeerd en getipt door Marieke Lucius (advocaat bij BergJeths) en Jan Timmers (eigenaar van Libra Service) over de Algemene Verordening Gegevensbescherming die 25 mei as. van toepassing is. 

Het zeer smakelijke ontbijt werd verzorgd door Marc Crijns en Imke Wind van Restaurant Crijns. Vanwege het stralende weer werd volop gebruik gemaakt van de sfeervolle tuin van het restaurant aan de Sniederslaan (http://www.obgb.nl/evenementen/) Aanwezige ondernemers ontvangen per e-mail het stappenplan en de diverse documenten die te gebruiken zijn bij het invoeren van de AVG.  

 
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel