OBGB Nieuwsbrief Mei 2012
 
Ondernemers BBQ voor lidbedrijven OBGB

Op vrijdag 29 juni as. vindt op initiatief van een aantal OBGB-lidbedrijven een Ondernemers BBQ plaats. Alle lidbedrijven zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Een uitnodiging per post zal op korte termijn volgen, maar aanmelden is alvast mogelijk via Ingrid Beerens van het secretariaat (info@obgb.nl, maximaal 2 personen per lidbedrijf, uiterlijk 22 juni as.).

De ontvangst vindt plaats vanaf 16:00 uur bij Autoschade Bleyenberg (Nijverheidsweg 9 te Hapert), waarna om 17:00 uur de BBQ zal starten. Terwijl u geniet van een lekker hapje, drankje en gezellige ambiance, wordt ook nog uw auto (of fiets!) gepoetst. Een goede start van de zomervakantie... wij nodigen u dan ook van harte uit en hopen u op vrijdag 29 juni as. te ontmoeten.
 
Demonstratie camerabeveiliging bedrijventerreinen op 5 juni 2012

Op dinsdagavond 5 juni a.s. organiseren Parkmanagement Bladel en OBGB samen met  Kempisch Bedrijvenpark een demonstratie van camerabeveiliging. U bent van harte welkom om tussen 16:00 en 19:00 het informatie-centrum van KBP te Hapert te bezoeken. 

De werkgroep Parkmanagement Veiligheid werkt samen met KBP aan beveiliging met behulp van camera’s op de bedrijventerreinen in de gemeente Bladel. Als onderdeel van het haalbaarheidsonderzoek is in maart van dit jaar op verschillende posities en op verschillende tijdstippen gefilmd op de bedrijventerreinen. Vervolgens is op het KBP een tijdelijke mast geïnstalleerd met de geselecteerde camera’s. De beelden kunnen op 5 juni live worden bekeken. De werkgroep Parkmanagement Veiligheid informeert u tijdens deze avond over de plannen.

Aanmelden kan via het secretariaat van OBGB door middel van een mail naar info@obgb.nl voor dinsdag 5 juni a.s.
 
 
Haringparty VICK op vrijdag 15 juni as.

Op initiatief van Het VICK en WTC·E Zakensociëteit vindt op vrijdag 15 juni 2012 vanaf 16.00 uur de jaarlijkse Haringparty van ondernemers uit de regio Kempen-Eindhoven plaats. Deze ontmoeting, exclusief voor ondernemers die verenigd zijn in onderstaande ondernemersverenigingen, vindt plaats in de tuin van restaurant De Hofstee in Bladel. U wordt van harte uitgenodigd om samen met uw partner en relaties kennis te maken met de Kempische gastvrijheid en in ontspannen sfeer ondernemers en politici te ontmoeten onder het motto: ”Het is niet van belang wát je kent, maar wié je kent!”.

Het programma is als volgt:
16.00 uur:  Ontvangst.
17.00 uur:  Uitreiking haringvaatjes aan Kempische ondernemers die ook zakelijk actief zijn in de regio Eindhoven of andersom.
18:45 uur:  Voetbal op groot scherm.

Aanmelden & Meet and Greet
Toegangskaarten voor u en uw relaties kunt u bestellen bij het secretariaat van VICK op www.hetvick.nl of WTCE ZS op www.wtce.nl. De ontmoeting én de haring worden u aangeboden, drankjes (consumptiebonnen) zijn voor eigen rekening. Kledingadvies is Smart Casual.U ontvangt een week voorafgaand aan het evenement een bevestiging met presentielijst op basis waarvan u kunt aangeven met wie u in contact wenst te komen. Meer informatie treft u hier. Inschrijven is ook mogelijk d.m.v. deze link: http://www.hetvick.nl/index.php/alle-evenementen/reguliere-bijeenkomsten/haringparty?view=form
 
 
Nieuw OBGB-lidbedrijf: Bouwenu

Bouwenu adviseert, organiseert en realiseert bouw- en inrichtingsprojecten budgetneutraal, flexibel en onafhankelijk. Wij zijn goed thuis in de volgende sectoren: retail, horeca, hotel & leisure, de zakelijke en de particuliere markt, zorg- en onderwijssector en de (semi)overheid.
De belangrijkste gereedschappen van Bouwenu zijn onze uitgangspunten:
* transparante communicatie
* onafhankelijke samenwerking
* het creëren van meerwaarde en voorkomen van verspilling
Bouwenu stelt u centraal! Op www.bouwenu.nl geven wij u een indruk van wat wij doen en mogelijk voor u kunnen betekenen. Wij hebben een passie voor bouwen en nodigen u graag uit voor een verkennend gesprek. ,
Voor meer informatie neem contact op met Hans Verspaandonk. tel. +31 (0)6 30 99 50 59 of kijk op www.bouwenu.nl
 
 
Lidbedrijven - Verspaning

Stichting Leerportaal de Kempen van het Kempisch Ondernemers Platform zet zich momenteel in aan het samenstellen van een opleiding voor leerlingen in de verspaningstechniek. Een van de doelstellingen is om nieuwe werknemers te werven voor deze bedrijfstak. Uiteraard zal t.b.v. deze opleiding het aanbod op de vraag afgestemd worden. De inbreng van Kempische bedrijven, waaronder die van de OBGB-lidbedrijven is daarbij van belang! Daarom is het KOP op zoek naar bedrijven uit de Kempen die verspanende productiewerkzaamheden verrichten. Heeft u interesse? Geef dan uw contactgegevens door aan het secretariaat van OBGB (info@obgb.nl) voor 8 juni as., die deze informatie zal doorgeven aan het KOP. Het KOP zal vervolgens op korte termijn een bijeenkomst beleggen met deze ondernemers.
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel