OBGB Nieuwsbrief September 2017
 
Ontbijtbijeenkomst OBGB op 12 oktober 2017 bij KSE: Brandveiligheid en Cybercrime- en security

OBGB organiseert op donderdag 12 oktober 2017 een ontbijtbijeenkomst voor haar leden bij KSE Process Technology B.V., Rondweg 27 te Bladel. Vanaf 8:00 uur wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen (klik hier voor de uitnodiging):

- Informeel netwerken onder het genot van een ontbijt.
- Welkom door OBGB en KSE Process Technology B.V.
- Brandveiligheid.
Een presentatie door Inge Mikkers, medewerker Objectadvisering Veiligheidsregio.
- Cybercrime en -security.
Een presentatie door René van Etten, Founder en General Manager ThreadStone Cyber Security.

Rond 9:30 uur sluiten we het ontbijt af. Aanmelden voor aanwezigheid is mogelijk via info@obgb.nl met vermelding van bedrijfsnaam en namen van de aanwezigen (uiterlijk vrijdag 6 oktober 2017).

www.kse.nl
 
Start Project Klimaatbestendige Bedrijventerreinen

Op maandag 16 oktober 2017 (vanaf 15:30 uur) verrichten Peter Maas, waarnemend burgemeester gemeente Bladel, Peter Glas, watergraaf Waterschap de Dommel en Ger Baken, voorzitter OBGB de officiële handeling ten behoeve van de start van het project Klimaatbestendige bedrijventerreinen. Ook zal de eerste Klimaatscan uitgereikt worden aan één van de deelnemende bedrijven aan het project. Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats op de hoek Handelsweg - Nijverheidsstraat - Raamloop op bedrijventerrein de Sleutel. 

Alle bedrijven en bewoners op het bedrijventerrein en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens dit feestelijk moment. Projectleden informeren u over de inhoud van het project en er is aansluitend een hapje en een drankje voor de aanwezigen. I.v.m. de catering is het fijn als u uw aanwezigheid meldt via een e-mail naar info@obgb.nl (voor 13 oktober 2017).
 
 
Nieuw OBGB-lid: SEO specialist de Kempen

Bram Waarma is  geboren en getogen in Bladel en is van jongs af aan creatief met taal bezig geweest, schrijven, rijmen, presenteren: 'Echter heb ik nooit écht gebruik gemaakt van mijn talent. In 2011 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met SEO. Sindsdien ben ik verkocht. Met mijn bedrijf SEO specialist de Kempen bied ik de ondernemer in Bladel en omstreken een partner voor de complete online ervaring van zijn of haar bedrijf.

Beter gevonden worden in Google, meer bezoekers en een hoger rendement halen uit je website, dit alles tegen een schappelijk tarief. Dat is waar SEO specialist de Kempen voor staat. Ik bied een all-in instappakket;  een investering die zich snel terugverdient! En met speciale tarieven voor startende bedrijven en een leuke korting voor OBGB leden bied ik je altijd een passende oplossing voor je website tegen een zeer scherp tarief.'

www.SEOspecialistdeKempen.nl info@SEOspecialistdeKempen.nl
 
 
Collectieve surveillance op onze bedrijventerreinen

Securitas verricht in samenspraak met OBGB de collectieve surveillance met lagere kosten voor individuele deelnemers, hogere deelnamegraad en gelijkblijvende inzet. Securitas benadert bedrijven die nog niet deelnemen aan het collectief en heeft een interessant aanbod: als u zich nu aanmeldt is deelname tijdens het vierde kwartaal van 2017 gratis

Ook zullen geen basiskosten en keyholding in rekening gebracht worden. Dat geldt ook voor de eerste drie alarmmeldingen per jaar. Securitas garandeert zeven surveillance uren per nacht. Vragen? Neem dan contact op met Kenny van Leur, Securitas (06-51916697, Kenny.van.Leur@securitas.nl). 
 
Open dag Megaflex

Megaflex in Bladel is een modern en toonaangevend bedrijf binnen de etiketten- en verpakkingsindustrie. Deze onderneming blijft zich ontplooien en doorgroeien tot een nog veelzijdigere verpakkingsspecialist. Op zondag 1 oktober 2017 (tussen 10 en 17 uur) zetten honderden bedrijven de deuren weer voor je open op Voka Open Bedrijvendag. Ook Megaflex in Bladel is van de partij.

Grijp de kans om even 'binnen te gluren' en ontdek wat het Megaflex team dag in dat uit enthousiast realiseert: 'We dompelen je onder in wat we doen, laten je de sfeer opsnuiven en nemen je van a tot z mee in ons verhaal. Kom langs, geef je ogen de kost en laat je verrassen, verleiden en overdonderen!' 

www.megaflex.nl en www.openbedrijvendag.be - Megaflex, Hallenstraat 14, 5531 AB Bladel
 
Met Young Entrepreneurs OBGB naar IKC op 27 oktober 2017

Op bezoek bij jonge ondernemers net buiten de Kempen? Dat kan! Op vrijdag 27 oktober 2017 organiseert JONG! Valkenswaard namelijk het Inspiratie & Kennis Congres, waar onder andere Ynzo van Zanten van Tony's Chocolonely en DJ La Fuente als spreker zullen verschijnen. Daarnaast heb je mogelijkheid om deel te nemen aan enkele 'Powersessies'.

Normaal gesproken kosten de kaarten € 29,50, maar onze Young Entrepreneurs hebben de mogelijkheid het congres kosteloos bij te wonen. Interesse? Stuur dan een mail met je naam en bedrijfsnaam naar info@obgb.nl om je gratis kaarten veilig te stellen.

 
Vrouwennetwerk OBGB op dinsdag 7 november 2017

Op dinsdag 7 november 2017 vindt de zesde editie van het Vrouwennetwerk OBGB plaats in het auditorium van Rabobank De Kempen te Bladel. Nancy Verstegen verzorgt theater met diepgang met de titel 'Oei ik groei!'. Deze editie is mede mogelijk gemaakt door Rabobank De Kempen. 

Nancy Verstegen daagt ons uit in een met zang omlijst programma. Humor, ernst en ontroering wisselen elkaar af. Dat mag je niet missen als ondernemende vrouw uit de Kempen! Aanmelden is mogelijk zodra de uitnodigingen verstuurd zijn (vol = vol, deelname gratis). Noteer de datum dus alvast in de agenda. 
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel