OBGB Nieuwsbrief November 2016 Extra
 
Eindejaarsbijeenkomst op donderdag 8 december 2016

OBGB nodigt lidbedrijven van harte uit op donderdag 8 december a.s. om ‘onderweg naar huis’ een bijzondere stop te maken bij lidbedrijf MCB Direct (voormalig Staalmarkt), gevestigd op het Kempisch Bedrijvenpark, Diamantweg 47 te Hapert.

De ontvangst vindt plaats vanaf 17:00 uur waarna wij door middel van een paar korte presentaties met u vieren dat Parkmanagement Kempisch Bedrijvenpark opgericht is en dat Parkmanagement Bedrijventerreinen Gemeente Bladel vijf jaar bestaat. Ook hopen wij onze KVO certificaten weer te mogen ontvangen, en dat alweer voor het tiende achtereenvolgende jaar.

De nadruk zal liggen op een informeel, gezellig samenzijn, waarbij wij - zoals u van ons gewend bent - een hapje (buffet) en drankje aanbieden. Aanmelden - uiterlijk vrijdag 2 december a.s.- is mogelijk per email aan het secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en de namen van de personen die aanwezig zijn (maximaal twee personen per bedrijf).

 
Marc de Bonte

Tijdens het Ondernemerscafé gemeente Bladel op 14 april jl. was Belgische (kick) bokser Marc de Bonte spreker en scheidsrechter ter gelegenheid van het boksspektakel in den Tref in Hapert. Wij hebben hem vanuit de organisatie leren kennen als een rustige, aardige en integere sportieveling. 

Uiteraard heeft u de berichtgeving rondom de vermissing van Marc ook gevolgd; de hoop is inmiddels omgeslagen in intens verdriet. Wij wensen trainer Ludo Kaethoven van Training Unit, vrienden (in het bijzonder) Hans en Marjon van der Mark van VersID en familie heel veel sterkte toe de komende tijd. 
 
Factuurfraude brievenbus bedrijventerrein Hapert

Er zijn een aantal meldingen ontvangen van factuurfraude na het openbreken van de brievenbus aan de Boslaan op bedrijventerrein Hapert. Bij factuurfraude worden facturen onderschept, waarna door criminelen het rekeningnummer wordt aangepast. Vervolgens wordt door de klant het openstaande bedrag naar het verkeerde rekeningnummer overgemaakt. 

De politie adviseert om daarom altijd het rekeningnummer te controleren en  alert te zijn als deze op een factuur gewijzigd is. Gedupeerden doen er goed aan om altijd en direct aangifte te doen.
 
Vrouwennetwerk OBGB

Op de evenementenpagina van de website van OBGB zijn de foto's van de vierde editie van het Vrouwennetwerk OBGB te zien. De groepsfoto's, gemaakt door Imca van de Weem (Photography) zijn door OBGB-lidbedrijf Starfoto fraai afgedrukt in de vorm van een fotolijst met standaard .

Deze worden de komende weken bij alle deelnemende vrouwen persoonlijk afgegeven door de organisatie van het Vrouwennetwerk. Een mooie herinnering aan een leerzame en gezellige avond!

Met dank aan Starfoto- www.starfoto.nl - Starfoto, Hallenstraat 3, Bladel. 
 
 
Enquete lidbedrijf Webbees

Jelle Koot verricht tijdens zijn stage bij lidbedrijf We/Provide  onderzoek naar de inzet van digitale middelen van de MKB-bedrijven in de Kempen regio. U zou hem enorm helpen door zijn enquête in te vullen. Jelle: 'Het duurt ongeveer 4 minuten dus het is al voorbij voordat je het in de gaten hebt!'. Uiteraard houdt Jelle ons in een van de toekomstige nieuwsbrieven op de hoogte van de voortgang van het onderzoek. 

Klik op https://goo.gl/forms/0iCaMX55AfLQo01o2 voor het onderzoek. Namens Jelle bedankt voor uw medewerking! 
 
Leden voor leden aanbod van lidbedrijf Merchandise

Het is bijna december. Een hele drukke tijd voor iedereen. Veel klanten bestellen op dit moment relatiegeschenken om hun relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. Ben jij ook nog op zoek naar relatiegeschenken? Merchandise helpt je daar graag mee. Als je weet wat je wil, maar ook als je nog geen keuze hebt kunnen maken.

Voor OBGB-leden verzorgt Merchandise een eerste voorstel met ontwerp ter waarde van € 250,- helemaal gratis. Tijdens een gesprek, onder het genot van een goede kop koffie, achterhaalt men je doelgroepen en welke momenten voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Daarna wordt een plan opgesteld. Kijk voor meer informatie op http://merchandise.nl/obgb-leden-aanbieding/ of bel met Roger Hendriks om een afspraak te maken voor een kennismaking: 06-29066610. 


 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel