Stemmen op Zilveren Haring genomineerde Gerda Lauwers - Haringparty VICK 17 juni 2016
 
U stemt toch ook op de OBGB genomineerde?

Op vrijdag 17 juni aanstaande (vanaf 16:00 uur) is het weer zover! De Vick Haringparty bij restaurant Crijns te Bladel.

Ook dit jaar zijn er weer jonge Kempische ondernemers genomineerd om de Zilveren Haring in ontvangst te nemen. De voorwaarden voor deze nominatie zijn heel breed gesteld: jong dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug!

De genomineerden voor 2016 zijn:
Ron van Rijzingen – Cefra Horeca & Bedrijfskeuken inrichting – Een jonge dynamische ondernemer die steeds weer zoekt naar vernieuwing en bij zijn vak blijft. Staat bekend om zijn uitstekende service en klantgerichtheid, voor zowel de Nederlandse als Belgische Kempen en daarbuiten. Cefra is in 1990 opgericht in Lage Mierde. Het begint met de verkoop en reparaties van vaatwasmachines, combisteamers en espresso-apparaten. Al snel breidt het assortiment zich uit en wordt Cefra totaalleverancier in horeca-apparatuur en bedrijfskeukens. Met het huidige pakket aan apparatuur hebben zij voor iedere keuken de juiste oplossing.

Han Senders – TC&O Management voor Mobiliteit BV – Han is een man met veel inzet en zeer actief bij het voetbal bij Dosko en Una. Zakelijk een goede onderhandelaar, op zoek naar win-win situaties. Hij heeft met diverse industriegroepen nagedacht over bereikbaarheid en alternatieve mobiliteit. TC&O vindt zijn oorsprong is het bedrijfsleven en beschikt over een brede expertise en veel praktijkervaring op het gebied van mobiliteitsmanagement. In 1990 is TC&O opgericht door wijlen Jan Senders. Na zijn overlijden (december 2010) heeft zijn zoon Han Senders het stokje overgenomen. Zowel nationaal als internationaal heeft TC&O Management voor Mobiliteit BV diverse projecten uitgevoerd op het gebied van mobiliteitsmanagement. Niet alleen op het gebied van woon-werkverkeer maar ook voor zakelijk verkeer, recreatief verkeer, attractieparken, toerisme en binnensteden. . TC&O wordt daarbij erkend om haar pragmatische aanpak en is een volwaardige partner voor het verrichten van Europese mobiliteitsonderzoeken.

En OBGB-genomineerde:
Gerda Lauwers – Autoschade Theo Lauwers –
Gerda is ambitieus, enthousiast, talentvol, betrokken, heeft kennis van zaken en “staat haar mannetje bij Autoschade Theo Lauwers, dat zorg draagt voor de complete afhandeling van schade voor klanten, van taxatie tot en met afstemming met de verzekeringsmaatschappij en uiterst vakkundig herstel. Naast de verfrissende en jonge kijk op de schadewereld en uitbreiding van activiteiten, heeft Gerda hét Welness Center van de Kempen voor auto’s bedacht en uitgewerkt. Het bedrijf gaat voor de hoogste norm (Hiqure certificering) op het gebied van schadeherstel en Gerda draagt daar haar steentje aan bij. U stemt toch ook op onze genomineerde?
 
Stemmen is mogelijk op http://www.hetvick.nl/index.php/alle-evenementen/zilveren-haring. Aanmelden voor aanwezigheid tijdens de Vick Haringparty via http://www.hetvick.nl/index.php/alle-evenementen/haringparty
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel