ALV OBGB - Genomineerden KVO/OBGB trofee - 14e Ondernemerscafe gemeente Bladel
 
Algemene Leden Vergadering OBGB

Het is nog steeds mogelijk (tot en met vrijdag 8 april a.s.) om aan te melden voor de Algemene Leden Vergadering van OBGB en de 14e editie van het Ondernemerscafé die op donderdag 14 april 2016 plaatsvinden bij Gemeenschapshuis den Tref te Hapert. 

Wij verwelkomen OBGB-lidbedrijven om 18:30 uur. Het programma is als volgt:

19:00 - 20:00 uur - Algemene Leden Vergadering OBGB, waarin o.a. de volgende zaken aan de orde komen:
- Bestuurssamenstelling
- Jaarverslag 2015
- Begroting, jaarprogramma en projecten 2016
- Collectieve surveillance Securitas, Camerabewaking
- Bijzondere aandacht voor: Young Entrepreneurs, Vrouwennetwerk, Bereikbaarheidsstudie verkeer de Kempen
- Uitreiking van de KVO/OBGB-trofee 2016 door burgemeester Boy Swachten.
De lijst van genomineerde bedrijven is nu bekend! Zie hieronder.

20:30  uur - Veertiende Ondernemerscafé gemeente Bladel - Wie neemt de (boks) handschoen op?
Meer informatie hierover treft u in deze korte nieuwsbrief aan.

Aanmelden voor de ALV van OBGB is mogelijk d.m.v. een mail naar info@obgb.nl ; aanmelden voor het Ondernemerscafé is mogelijk door middel van een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl.
 
Genomineerden KVO/OBGB trofee 2016

Mede op basis van de bevindingen van de schouw op 7 maart jl. heeft de KVO-werkgroep in samenwerking met het Bedrijvenpreventieteam besloten dat onderstaande bedrijven genomineerd zijn voor de KVO/OBGB-trofee 2016:

Therminon B.V.
Diffutherm B.V.
MS Schippers
Interfocos B.V.
Flow Sleeping
Van Dingenen Transport B.V.
Van Eijk Caravans
Mechanisatiebedrijf Vissers Bladel B.V.
Matrex Molds B.V.
Koster Keunen B.V.

De uitreiking van de KVO/OBGB-trofee zal plaatsvinden tijdens de Algemene Leden Vergadering aan dat bedrijf, dat het best voldoet aan de vastgestelde KVO-criteria  op het gebied van veiligheid, verlichting, deelname aan het collectief beveiligingsproject, diefstalgevoeligheid en b.v. belemmering van vluchtwegen.

Samen met de gemeente reikt de OBGB deze prijs jaarlijks uit. De trofee is een ambachtelijk gemaakt kunstwerk door één van onze lidbedrijven en is een jaar lang in het bezit van de betreffende winnaar. Bij inlevering van deze (wissel)trofee, ontvangt het bedrijf een certificaat.
 
Wie neemt de (boks)handschoen op?

De 14e editie van het Ondernemerscafe gemeente Bladel wordt een hele bijzondere editie! De edities in 2016 zullen in het teken staan van gezondheid, bewegen en sport.

In de boksring in de grote zaal van den Tref in Hapert zal vanaf 20:30 uur een spektakel plaatsvinden:
- Rob van Brakel, sportfysiotherapeut en eigenaar Fysiotherapie Bladel neemt ons mee in een korte presentatie over preventie, gezondheid en ondernemen.
- Marc de Bonte, Belgische (kick)bokser, Glory world welter weight champion, biedt ons een kijkje in de wereld van het boksen.

Ondernemers uit de gemeente Bladel worden in de gelegenheid gesteld om tegen elkaar een bokswedstrijd (2 minuten) te spelen. Wij hebben 14 aanmeldingen mogen ontvangen van zowel dames als heren die zich in gaan zetten voor een van de twee goede doelen: KWF of Blaal du'6. Er is en wordt volop getraind bij Training Unit ! 

UIteraard wordt ook een hapje en een drankje aangeboden. Het evenement is toegankelijk voor alle ondernemers uit de gemeente Bladel (ook zij die geen lid zijn van een ondernemersvereniging).

Aanmelden is noodzakelijk (separaat van de aanwezigheid voor de ALV van OBGB) en kan via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl  onder vermelding van naam, bedrijfsnaam en de ondernemersvereniging waarvan u lid bent. Aanmelden is mogelijk tot en met uiterlijk vrijdag 8 april 2016.
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel