Bedrijfsbezoek aan Therminon - Ondernemerscafe gemeente Bladel
 
Bedrijfsbezoek aan lidbedrijf Therminon op donderdag 31 maart 2016

Op donderdag 31 maart 2016 bieden wij OBGB-leden de mogelijkheid een bedrijfsbezoek te brengen aan lidbedrijf Therminon, Hallenstraat 9 te Bladel.  De ontvangst vindt plaats om 15:30 uur, waarna een rondleiding en een presentatie gegeven zal worden op deze bijzondere en spiksplinternieuwe locatie.

Therminon is leidinggevend in de ontwikkeling en fabricage van systemen en regelunits voor vloerverwarming en koeling. Het doel van Therminon is om met kwalitatief hoogstaande producten onder alle omstandigheden een maximale klanttevredenheid te garanderen. Technische ondersteuning door onder andere het geven van trainingen, het ontzorgen en het zoeken naar klantgerichte oplossingen zijn punten die door de (internationale) klanten als uniek ervaren worden.

Klik hier voor de uitnodiging; aanmelden is vandaag (vrijdag 25 maart 2016) nog mogelijk via een mail aan het secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en namen van de personen die aanwezig zijn.
 
ALV en Ondernemerscafe gemeente Bladel op donderdag 14 april 2016

Op donderdag 14 april 2016 vindt in Den Tref, Alexanderhof 7 te Hapert de Algemene Leden Vergadering van OBGB plaats. Wij verwelkomen leden graag vanaf 18:30 uur, waarna van 19:00 tot 20:00 uur deze vergadering plaatsvindt.

De agenda van de ALV bevat behoudens de reguliere onderwerpen informatie over:
- De initiatieven Jong OBGB en Vrouwennetwerk OBGB
- Bereikbaarheidsstudie verkeer de Kempen (specifiek doorstroming N284)
- Camerabewaking bedrijventerreinen gemeente Bladel

Er is speciale aandacht voor de collectieve surveillance van Securitas, die in opdracht van een groot aantal lidbedrijven wordt uitgevoerd. Vanwege het feit dat het aantal deelnemende leden terugloopt wordt OBGB (en haar leden) voor de vraag gesteld of de werkwijze in haar huidige vorm gehandhaafd moet en kan blijven. Een ledenbesluit zal de basis vormen voor de toekomstige werkwijze. Ter voorbereiding is reeds een bijeenkomst met deelnemende bedrijven ingepland op 4 april 2016.

Uiteraard vindt ook de uitreiking van de KVO/OBGB-trofee 2016 plaats door burgemeester Boy Swachten.

U kunt uw aanwezigheid melden door middel van een mail naar info@obgb.nl, uiterlijk 7 april as. Aanmelden voor het Ondernemerscafe is mogelijk via gemeente Bladel (zie hieronder).

Na een korte pauze zal om 20:30 uur het tweede deel van de avond starten: het veertiende Ondernemerscafe gemeente Bladel.
 
Wie neemt de (boks)handschoen op?

De 14e editie van het Ondernemerscafe gemeente Bladel wordt een hele bijzondere editie! De edities in 2016 zullen in het teken staan van gezondheid, bewegen en sport.

In de boksring in de grote zaal van den Tref in Hapert zal vanaf 20:30uur een spektakel plaatsvinden:
- Rob van Brakel, sportfysiotherapeut en eigenaar Fysiotherapie Bladel neemt ons mee in een korte presentatie over preventie, gezondheid en ondernemen.
- Marc de Bonte, Belgische (kick)bokser, Glory world welter weight champion, biedt ons een kijkje in de wereld van het boksen.

- Ondernemers uit de gemeente Bladel krijgen de kans om tegen elkaar een bokswedstrijd (2 minuten) te spelen. Wij hebben reeds 10 aanmeldingen mogen ontvangen. Er wordt al volop getraind bij Training Unit en aanmelden is nog steeds mogelijk! Aanwezige ondernemers kunnen inzetten voor twee goede doelen: KWF of Blaal du'6. Klik voor meer info hier.

- UIteraard wordt afgesloten met een netwerkborrel. Het evenement is toegankelijk voor alle ondernemers uit de gemeente Bladel (ook zij die geen lid zijn van een ondernemersvereniging).

Aanmelden is noodzakelijk (separaat van de aanwezigheid voor de ALV van OBGB) en kan via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam, bedrijfsnaam en de ondernemersvereniging waarvan u lid bent. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk donderdag 7 april 2016.

 
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel