VICK Genomineerde Johan Janssen - Sprout Genomineerde JAM - Beursvloer gemeente Bladel
 
Stem op Johan Janssen!

Op vrijdag 12 juni 2015 (ontvangst vanaf 16:00 uur) wordt de jaarlijkse Haringparty door het Vick georganiseerd bij restaurant Crijns te Bladel. Op deze Haringparty van het Vick wordt de Zilveren Haring met een vol haringvaatje aan een door de lokale ondernemersverenigingen genomineerde jonge Kempische ondernemer uitgereikt.

Het bestuur van OBGB heeft Johan Janssen van Spuiterij Janssen B.V. genomineerd. Op http://www.hetvick.nl/index.php/alle-evenementen/zilveren-haring  is het nog steeds mogelijk om een stem uit te brengen. Ook burgemeester Swachten ondersteunt de nominatie van Johan!

Nog niet aangemeld? Uw aanwezigheid is te melden op http://www.hetvick.nl/index.php/alle-evenementen/haringparty?view=form
 
 
Breng ook uw stem uit op JAM!

OBGB lidbedrijf JAM is hard aan het groeien in De Kempen, maar ook daarbuiten. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Landelijk ondernemersblad Sprout Magazine heeft het bedrijf van Miranda (23), Ruud (22) en Martijn (19) uit Bladel opgenomen in hun lijst van ‘de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25’ van 2015.

Sprout Magazine, onderdeel van MT Media Group, brengt jaarlijks deze ’25 onder de 25’ lijst uit. Zoals Ruud vertelde, zijn de meeste startups in deze lijst gevestigd in de Randstad, dus dat maakt het extra mooi om hier in te staan. “De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden naar andere regio’s door middel van regiomanagers. We nu ook actief in Oirschot, Hilvarenbeek, Eersel, Bergeijk, Weert en Nederweert. Ons doel is om het concept in 3 jaar tijd uit te breiden naar alle niet-stedelijke regio’s in Noord-Brabant.”

De nominatie van Sprout is waardering op landelijk niveau voor een initiatief dat bedoeld is om jongeren in de regio aan werk te helpen. “Veel jongeren studeren in een stad en blijven daar na hun studie hangen”, zegt Ruud. “Wij willen voor jongeren de drempel verlagen om werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven in hun eigen regio. Zo komen ze erachter hoeveel mooie bedrijven er in de Kempen te vinden zijn."
 “Het uiteindelijke doel is om jongeren aan een bedrijf uit de regio te binden”, legt Ruud tot slot uit. “Er is genoeg mooi en uitdagend werk te vinden in De Kempen.

Via de onderstaande link kan het publiek stemmen op de beste jonge ondernemer van 2015. “Het zou een mooie onderscheiding voor ons zijn, alhoewel we ook inzien dat er ook ondernemers bij zitten die al verder zijn dan wij”, aldus Ruud.
Stemmen kan door bij deze link te klikken op de blauwe ‘Like-button’ van Facebook: http://www.sprout.nl/lijsten/25-onder-de-25-van-2015/jam
 
Beursvloer gemeente Bladel op donderdag 18 juni 2015

Op donderdag 18 juni 2015 (aanvang 17:00 uur) vindt de derde editie van Beursvloer gemeente Bladel plaats in de Praktijkschool van het Pius X-College te Bladel.

Beursvloer Gemeente Bladel (ofwel De Maatschappelijke Beursvloer) is een lokaal evenement waar Bladelse ondernemers en maatschappelijke organisaties zoals vrijwilligersorganisaties, scholen en verenigingen elkaar ontmoeten en onderling diensten en goederen uitruilen. De deals hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Hierbij wordt met ‘gesloten beurs’ gehandeld. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. De tweede editie op 19 juni 2014 was een groot succes. Er vonden 58 matches plaats met een waarde van € 122.230,=.

U toont uw maatschappelijke betrokkenheid als ondernemer en maatschappelijke organisaties krijgen de hulp in menskracht en middelen die zij in deze tijd hard nodig hebben. U krijgt er bovendien veel voor terug: een leuke tegenprestatie wellicht of een blijvend samenwerkingsverband. Maar ook zien en gezien worden en het leggen van nieuwe contacten.

Meer informatie of aanmelden voor deelname? Kijk dan op www.beursvloergemeentebladel.nl.
 
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel