OBGB Nieuwsbrief November 2014
 
Save the date! Dinsdag 9 december 2014 Eindejaarsbijeenkomst OBGB

Op dinsdag 9 december as. vindt wederom een 'onderweg naar huis' bijeenkomst plaats; dit keer zijn we te gast in de praktijkschool van Pius-X College. De ontvangst vindt plaats vanaf 17:00 uur, waarbij men kan genieten van een smakelijk hapje en drankje. Lidbedrijven ontvangen binnenkort een persoonlijke uitnodiging met daarin het programma en wijze van aanmelden.
 
 
ISK Nieuws

Nog scherpere energieprijzen voor uw medewerkers!
ISK heeft sinds 2013 een samenwerkingsovereenkomst met ONS energiecollectief. ONS energiecollectief zorgt ervoor dat medewerkers jaar in jaar uit een scherpe energieprijs hebben, zonder dat medewerkers nog hoeven over te stappen. ONS energiecollectief heeft de afgelopen maanden op de energiebeurs op de meest gunstige momenten energie ingekocht. Hierdoor bespaart men dus nog meer en wordt overstappen naar ONS energiecollectief nu nog interessanter voor uw medewerkers. Klik hier voor de prijzen.

Betere secundaire arbeidsvoorwaarden - kleine moeite, groot plezier!
Hiermee hebben ISK-lidbedrijven een aantrekkelijke boodschap tegen hun medewerkers te vertellen: ‘Nu jaarlijks flink besparen op uw energiekosten via ONS energiecollectief.’
- Het kost u weinig moeite om uw personeel te laten profiteren.
- ONS levert input voor de communicatie en uw personeel schrijft zichzelf in.
- U hoeft geen administratie bij te houden en u draagt geen aansprakelijkheid of risico als werkgever.

Gunt u uw medewerkers ook een forse jaarlijkse besparing?
U kunt telefonisch contact opnemen met Cas van den Elsen van Ons Energiecollectief 06-15343234 of Hetty Maas van ISK 06-41559548. Ook als uw bedrijf gebruik wilt maken van het ISK energiecollectief kunt u contact opnemen. Kijk voor meer informatie op www.onsenergiecollectief.nl/isk.html.

Lidbedrijven van harte welkom op de jaarlijkse ledenvergadering van ISK
Het ISK bestuur organiseert op woensdag 19 november 2014 de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering bij De Keizer te Eersel. De ontvangst vindt plaats vanaf 19:30 uur; de vergadering vangt aan om 20:00 uur, waarbij na het officiele gedeelte een netwerkborrel wordt aangeboden. Aanmelden is noodzakelijk voor vrijdag 14 november as. via de website van ISK, waar ook de agenda van de ledenvergadering inzichtelijk is. Zie http://www.iskempen.nl/index.php?id=27.

BHV Opleiding in voorjaar 2015
Bij voldoende belangstelling organiseert FAST een opleiding BHV in het voorjaar van 2015. Uiteraard wordt deze cursus voor een bijzonder interessant tarief gegeven, is sprake van een NIBHV-certificaat, een lotusslachtoffer en lesmateriaal. Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Toos van Doorn van FAST, tel. 06-53301201, mail info@fast-kempen.nl. In 2015 worden ook BHV herhalingscursussen gegeven. Ook daarvoor kunt u contact opnemen met Toos van Doorn.

Project Schoonloopmatten met Wasserij Steensel
ISK heeft een raamovereenkomst met lidbedrijf Wasserij Steensel ten behoeve van de verkoop, de verhuur en het wassen van schoonloopmatten. ISK heeft met Wasserij Steensel bijzonder interessante prijzen vast kunnen leggen voor koop-, was- en huur in de diverse uitvoeringen. Wasserij Steensel kan uiteraard ook matten leveren met uw eigen (bedrijfs)logo. Heeft ook u interesse in deelname? Neem dan contact op met Wasserij Steensel, telefoonnummer 0497-512332.

www.iskempen.nl  - ISK, de organisatie voor inkoopsamenwerking in de westelijke kempen!
 
 
Wint OBGB-lidbedrijf JAM de Brabantse Kempentrofee?

Op zaterdag 8 november wordt in Bergeijk de jaarlijkse Brabantse Kempentrofee uitgereikt. Een bijzondere waardering voor bedrijven, organisaties of personen die bijdragen aan een vitale Kempische regio. Met de uitreiking van de Kempentrofee wil het Streekplatform, hèt samenwerkingsverband in De Brabantse Kempen, projecten en initiatieven onder de aandacht brengen die zich onderscheiden door hun vernieuwende aanpak of samenwerking.

Het is nog steeds mogelijk om te stemmen op één van de vijf genomineerden:
- Content Magazine
- Winkeliersvereniging Hilvarenbeek de Heerlyckheit
- JAM, Het online werkplatform voor jongeren
- Stichting Promotie Bergeijk
- Natuurpoort de Reuselhoeve. 

Wij gaan ervan uit, dat ook u stemt op OBGB-lidbedrijf JAM! Op zaterdag 8 november (ontvangst om 15:30 uur) wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ploeg in Bergeijk bekend gemaakt wie de meeste stemmen heeft gekregen. Iedereen is van harte welkom,  kijk op www.brabantsekempen.eu onder Brabantse Kempentrofee voor het programma en de mogelijkheid om te stemmen.
 
Herinnering: Informatiebijeenkomst over arbeidsrecht

DijkmansBergJeths Advocaten organiseert een informatiebijeenkomst voor OBGB- en VICK-lidbedrijven, waarin stil gestaan wordt bij de vraag wat er volgend jaar gaat veranderen in het arbeidsrecht (en wanneer) en hoe u uw onderneming daarop in kunt richten.

Men geeft praktische tips, zodat u er meteen mee aan de slag kunt om dit najaar de puntjes op de i te zetten!

OBGB beveelt u deze bijeenkomst van harte aan, die plaatsvindt op woensdag 26 november 2014:
19:30 uur: Ontvangst
20:00 - 21:15 uur: Informatiebijeenkomst
21:15 - 22:00 uur: Informeel bijpraten
Locatie: Auditorium Rabobank Bladel (Markt 7, Bladel). Klik hier voor de uitnodiging.

Aanmelden is mogelijk via m.kox@dijkmansbergjeths.eu met opgave van bedrijfsnaam en aanwezige personen.
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel