OBGB Nieuwsbrief Februari 2012
 
Vernieuwde plattegrond AED-apparatuur op bedrijventerreinen gemeente Bladel

In de eerstvolgende parkmanagement nieuwsbrief zal een vernieuwde en actuele plattegrond met AED-apparatuur op de bedrijventerreinen opgenomen worden. Deze zal uiteraard gratis onder onze leden verspreid gaan worden.
Lidbedrijven doen met de vermelding op deze plattegrond (automatisch) de toezegging hun medewerking te verlenen in geval van nood; zij stellen dan hun AED-apparatuur beschikbaar. Daarnaast zijn dankzij het KVO-traject twee AED-apparaten geplaatst bij Autoschade Bleijenberg en Tristar (aan de buitenzijde van de panden) en voor een ieder toegankelijk (ook aangegeven op de plattegronden).

Om een actueel beeld te krijgen van de aanwezige AED-apparatuur verzoeken wij onze leden:
- aan te geven of de informatie op de huidige plattegrond (klik hier) nog actueel is.
- aan te geven, dat zij toegevoegd dienen te worden op de nieuwe plattegrond (contactgegevens, plaats AED-apparaat, naam contactpersoon) omdat ook zij beschikken over een AED-apparaat.
voor vrijdag 10 februari a.s. via hetty@obgb.nl

OBGB heeft een samenwerking met Cor van Gool van AED Service de Kempen, inmiddels in Bladel gevestigd. Cor van Gool verzorgt voor OBGB-leden en hun medewerkers AED-opleidingen voor een zeer aantrekkelijk tarief. Ook zijn er goede afspraken gemaakt over de aanschaf van AED-apparatuur. Voor meer informatie neemt u contact op met Cor van Gool, info@aedservice-dekempen.nl

 
 
Open dag lidbedrijf Roko Lastechniek

OBGB-lid Roko Lastechniek bestaat 5 jaar en viert dat met een open dag op:
Zaterdag 11 februari 2012 van 12:00 tot 17:00 uur.

Eigenaren Ton Kox en Mark Rossiau nodigen alle leden van OBGB uit om een kijkje te komen nemen op hun nieuwe locatie: Turnhoutseweg 22R te Reusel. U bent van harte welkom! Klik hier voor de uitnodiging.
 
 
Uitnodiging Informatiebijeenkomst N69

Op donderdag 1 maart 2012 vindt een informatiebijeenkomst plaats over de "Voortgang gebiedsontwikkeling N69" in De Kattendans te Bergeijk. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door KvK Brabant, BZW, EVO en TLN en is bedoeld voor ondernemers maar ook voor bestuurders van de organisaties die betrokken zijn bij dit proces. Voor meer informatie klikt u hier; aanmelding is gewenst via het toegevoegde aanmeldformulier.
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel