OBGB Extra Nieuwsbrief Januari 2014
 
Met hart en zeil ! - Succesvol bedrijvenbezoek aan Van Ham Tenten & Podia B.V.

Een maand na de Eindejaarsbijeenkomst van OBGB stond op vrijdag 24 januari 2014 de volgende activiteit alweer op de agenda: een bezoek aan lidbedrijf Van Ham Tenten & Podia B.V.

Zo'n 110 leden toonden belangstelling voor deze bijeenkomst, die gecombineerd werd met een korte presentatie door Bizob, gemeentelijk inkoopbureau voor 21 Brabantse gemeenten (w.o. de gemeente Bladel). Eigenaar Martijn van den Broek en zijn medewerkers zorgden voor een bijzonder gastvrije ontvangst en verrassende presentatie op een fantastisch ingerichte locatie. Klik hier voor de foto's en een verslag van de middag/avond, gemaakt door Stijn Lamers van PC55.
 
Aanmelden bij Bizob als ondernemer

Tijdens de presentatie van Bart van Brunschot (inkoopmanager) en Jeroen Zegveld (concerninkoper) van Bizob gedurende het bedrijfsbezoek aan Van Ham Tenten & Podia B.V. werden de aanwezige lidbedrijven op de mogelijkheid gewezen zich te melden bij Bizob als toekomstig mogelijke leverancier.

Ondernemers kunnen via deze link hun bedrijfsgegevens doorgeven door het formulier in te vullen. Met de keuze voor categorie en pakket kan specifiek de sector van activiteiten benoemd worden. Indien men daarnaast extra informatie wilt verstrekken, dan kan men een mail sturen naar info@bizob.nl.
 
 
Groepsreis vanuit de Kempen naar de Hannover Messe

Bij voldoende belangstelling organiseert KOP op initiatief van Industrie Groep Eersel, een reis naar de Hannover Messe op 9, 10 of 11 april 2014. Indien u belangstelling heeft, dient u dit kenbaar te maken aan het secretariaat van KOP door middel van een mail voor 1 maart aan info@hetkop.nl.

Ter informatie treft u hierbij het volgende aan:
- een informatiebrochure over de Hannover Messe.
- een brief van het KOP m.b.t. de interessepeiling.
 
ISK Nieuws

TELECOM Result Group: ISK-partner voor mobiele en vaste telefonie
Deze partner biedt lSK-lidbedrijven een laagste prijs garantie voor vaste telefonie, waarbij een minimale besparing van 10% gegarandeerd wordt. Dit bedrijf analyseert het gebruik van alle bestaande abonnementen en biedt een advies op maat, waarbij diverse providers (KPN, BBned, Eurofiber, Ziggo en Tele2) aangeboden worden. Ook wordt een advies op maat v.w.b. mobiele telefonie gegeven.
Per post hebben wij u reeds geinformeerd over dit nieuwe project. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Wendy Brands van de TELECOM Result Group, telefonisch te bereiken onder (073) 523 23 20.

Arbodienstverlening
Een aantal ISK-lidbedrijven maakt reeds gebruik van de afspraken die ISK met CZ gemaakt heeft op het gebied van verzuimbegeleiding. Belangrijke voordelen zijn:
- speciale tarieven voor verzuimbegeleiding;
- een vaste casemanager (Esther Sas) en vaste bedrijfsarts (John Hoek) op de nieuwe spreekuurlocatie, Europalaan 40 te Bladel;
- wachtlijstbemiddeling, die op verzoek van de werkgever kan worden ingezet;
- korting voor medewerkers en gezinsleden op de collectieve zorgverzekering van CZ.
Heeft u interesse? Kijk op de website van ISK onder inkoopvoordelen/arbodienstverlening of bel met CZ, telefoonnummer: 076 – 5243471.

BHV-herhalings opleiding in voorjaar 2014
Bij voldoende belangstelling organiseert FAST een extra herhalingsopleiding BHV in het voorjaar van 2014 (de eerste cursus is reeds volgeboekt). Uiteraard worden de cursussen voor een bijzonder interessant tarief gegeven, is sprake van een NIBHV-certificaat, een lotusslachtoffer en lesmateriaal.
Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
- Toos van Doorn van FAST, tel. 06-53301201, mail info@fast-kempen.nl
- Hetty Maas van ISK, tel. 06-41559548, mail hetty@iskempen.nl
In geval u gebruik wenst te maken van code 95, dient u dit vooraf te melden. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

ISK en haar 17 samenwerkingspartners
ISK heeft overeenkomsten afgesloten met 17 leveranciers c.q. partners. Het bestuur streeft ernaar om in 2014 het aantal inkoopprojecten uit te breiden en hiermee haar leden van nog meer voordeel te kunnen voorzien. Toegevoegd document biedt een handig overzicht van de ISK-projecten, - partners en -contactgegevens. Heeft u zelf een goed idee voor een project? Stuur dan een mail naar hetty@iskempen.nl ...

www.iskempen.nl  - ISK, de organisatie voor inkoopsamenwerking in de westelijke kempen!
 
 
Bijeenkomst Let's Connect

Mede namens het Kempisch Ondernemers Platform wordt u van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst Let's Connect, die op donderdag 13 februari 2014 (tussen 9:00 en 17:00 uur) plaatsvindt in het Techniekhuys te Veldhoven.

Nut en noodzaak van ePortfolio’s is interessant voor de projectpartners, experts op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt- en loopbaanvraagstukken en bedrijven. Er zijn speciale themasessies voor bedrijven over de inzet van ePortfolio’s ter ondersteuning van HR-processen. Voor meer informatie over deze themasessies, het volledige programma van deze conferentie en een aanmeldformulier klik hier.
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel