OBGB Extra Nieuwsbrief December 2013
 
Camerabeveiliging officieel van start!

Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van OBGB, die plaatsvond op donderdag 12 december 2013 is de officiele start gemaakt met het camerabeveiligingsproject. Het bijbehorende convenant werd door burgemeester gemeente Bladel Boy Swachten en OBGB voorzitter Frits Oomen ondertekend en het vernieuwde KVO-bord werd onthuld. Er was belangstelling van zo'n 110 lidbedrijven, die vooral ook genoten van het door OBGB aangeboden netwerkmoment. De catering was in goede handen van  lidbedrijven Fortune en Poort van Brabant.

Klik hier voor een verslag en de bijbehorende foto's.
 
Nieuwjaarsreceptie gemeente Bladel

  
 
Nieuwjaarsontmoeting gemeente Bladel

Gemeente Bladel organiseert op maandag 6 januari 2014 haar jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting. Deze vindt plaats in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel tussen 19:00 en 20:00 uur. Een bijzonder goede gelegenheid, ook voor ondernemers, om in een informele sfeer nieuwjaarswensen uit te wisselen.
 
 
Bedrijfsbezoek aan Van Ham Tenten & Podia - Presentatie Bizob

OBGB nodigt u van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan Van Ham Tenten & Podia, Rootven 30 te Bladel, dat plaatsvindt op vrijdag 24 januari 2014.  De ontvangst vindt plaats om 15:00 uur, waar allereerst een korte presentatie gegeven zal worden over de mogelijkheden die er voor u als ondernemer zijn om deel te nemen  aan de aanbestedingen via Bizob.

De stichting Bizob is één van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland en inmiddels is men actief voor 21 Brabantse gemeenten (w.o. de gemeente Bladel) en voor de Veiligheidsregio. De diverse inkoopprojecten die men oppakt bieden kansen, m.n. voor lokale ondernemers!

Na deze presentatie zal vervolgens een intro en rondleiding gegeven worden op de bestaande en nieuwe bedrijfslocatie van Van Ham Tenten & Podia. Van Ham Tenten & Podia is DE specialist op het gebied van tenten, speciale structuren, podia, toebehoren en vloeren. Deze firma heeft jarenlange ervaring en is een grote speler bij diverse grote evenementen in Nederland en daarbuiten. U zult versteld staan! Uiteraard sluiten we af met een informele borrel.

Een uitnodiging per post zal z.s.m. volgen (klik hier voor de uitnodiging); aanmelden is alvast mogelijk via een mail aan ons secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en namen van de personen die aanwezig zijn.
 
 
Nepfactuur MKB Registratie services

Via collega-ondernemersvereniging MKB-Hapert ontvingen wij de melding van ontvangst van een nepfactuur van MKB registratie services (klik hier voor een voorbeeld). U bent hierbij gewaarschuwd.... 
 
De beste wensen..

Het OBGB-bestuur, secretaresse Ingrid Beerens en parkmanager Hetty Maas wensen u fijne feestdagen
Voor u, uw gezinsleden en medewerkers een goed, gezond en gelukkig 2014!
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel