OBGB Nieuwsbrief Oktober 2013
 
OBGB activiteiten in het najaar van 2013

Wj verzoeken iedereen alvast in de agenda's de volgende data te noteren. Persoonlijke uitnodigingen voor de OBGB-bijeenkomsten zullen z.s.m. volgen:

- Woensdag 30 oktober 2013, 19:30 uur, ISK Algemene Leden Vergadering, Recreatiepark de Achterste Hoef.
Aanmelden is mogelijk via http://www.iskempen.nl/index.php?id=aanmelden, zie ook verderop in deze nieuwsbrief.
- Woensdag 27 november 2013 19:30 uur, 10e editie Ondernemerscafe Gemeente Bladel, Feesttempel Ambiani
- Donderdag 12 december 2013, v.a. 17:00 uur,  Eindejaarsbijeenkomst OBGB, locatie n.t.b.

 
 
Nieuw OBGB-lid: We/Provide

Nieuw OBGB-lid We/Provide ontwerpt en bouwt creatieve en innovatieve webapplicaties met professionele vormgeving en heldere navigatie.

De onderscheidende factor? Optimale interactie tussen vorm en techniek. Wat op het beeldscherm goed oogt, zit achter de schermen slim in elkaar. Passie voor het vak is bij We/Provide bijna tastbaar.
De expertise? Websites, webshops, betaal- en factureersystemen en specifieke toepassingen om uw bedrijfsproces te stroomlijnen. Als het gaat om webshops, levert We/Provide zowel maatwerk als Magento.
Het totaalplaatje van een webshop? We/Provide verzorgt het complete traject: het ontwikkelen van een concept, het ontwerp van het uiterlijk van de webshop, de techniek erachter, de integratie met de backoffice en de gehele online marketing.

Meer informatie? Kijk eens op www.weprovide.nl
 
Bijeenkomst voor innovatieve ondernemers in het Huis van de Brabantse Kempen

IPK en het Huis van de Brabantse Kempen  bieden u de mogelijkheid om tijdens een bijeenkomst met een klein team van specialisten uw idee te laten koppelen aan de vele subsidiemogelijkheden die er liggen.  Uw idee hoeft niet uitgewerkt te zijn, en zelfs het begin van een idee is welkom. Zie het vooral als een brainstormmoment en wellicht brengt de synergie met de experts u een grote stap voorwaarts.

Een eerste bijeenkomst is gepland op dinsdag 5 november 16.00 tot 17.30 uur bij het Huis van de Brabantse Kempen te Middelbeers (Doornboormstraat 30). Aanmelden is noodzakelijk, voor 30 oktober a.s. bij Marja de Bruin van IPK, via ipk@hetkop.nl.|

Het Huis van De Brabantse Kempen is het ondersteunend uitvoeringsorgaan van De Brabantse Kempen. Zij faciliteert onder nemers met innovatieve plannen bij het zoeken naar ontwikkelingsmogelijkheden, samenwerkingspartners en financieringsvormen. Daarnaast ondersteunt zij de Koplopersgroepen en het Streekplatform. Wenst u meer informatie over wat het Huis van de Brabantse Kempen te bieden heeft? Klik dan hier of kijk op www.brabantsekempen.eu.
 
ISK Nieuwsbrief

Lidbedrijven van harte welkom op de jaarlijkse ledenvergadering van ISK
Het ISK bestuur organiseert op woensdag 30 oktober een Algemene Leden Vergadering bij Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel. De ontvangst vindt plaats vanaf 19:30 uur; de vergadering zal om 20:00 uur aanvangen, waarbij na het officiele gedeelte een netwerkborrel aangeboden wordt. Aanmelden is noodzakelijk voor maandag 28 oktober as. via de website van ISK, waar ook de agenda van de ledenvergadering inzichtelijk is. Zie  http://www.iskempen.nl/index.php?id=aanmelden

BHV-herhalings opleiding in najaar 2013
Bij voldoende belangstelling organiseert FAST wederom een herhalingsopleiding BHV in het najaar van 2013. Uiteraard worden de cursussen voor een bijzonder interessant tarief gegeven, is sprake van een NIBHV-certificaat, een lotusslachtoffer en lesmateriaal.
Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
- Toos van Doorn van FAST, tel. 06-53301201, mail info@fast-kempen.nl
- Hetty Maas van ISK, tel. 06-41559548, mail hetty@iskempen.nl
In geval u gebruik wenst te maken van code 95, dient u dit vooraf te melden. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Gepersonaliseerde stempels via Lyreco
Via Lyreco, de ISK-leverancier voor kantoorartikelen, is het mogelijk om stempels zelf online te ontwerpen c.q. te personaliseren en een dag later te ontvangen,samen met uw overige kantoorbenodigdheden. Klik hier voor meer informatie.


www.iskempen.nl - ISK, de organisatie voor inkoopsamenwerking in de westelijke kempen!
 
 
Dode-hoek-stickers voor vrachtwagens gratis te bestellen

Om chauffeurs en fietsers nog meer bewust te maken van de dode hoek bij vrachtwagens, zijn stickers ontworpen, die op vrachtwagens geplakt kunnen worden. Bedrijven in het SRE-gebied, die met vrachtwagens op de weg zitten, kunnen tot eind oktober gratis dode-hoek-stickers bestellen.

Bestellingen dienen voor 31 oktober 2013 doorgegeven te worden aan SRE via een mail aan  n.rongen@sre.nl  onder vermelding van bedrijfsnaam, adres, contactpersoon en aantal stickers.

Meer informatie is te vinden op:
http://www.sre.nl/publicaties/nieuwsberichten?action=ShowItem&ciId=2104
 
VICK P&O Bijeenkomst: Modernisering Ziektewet

Op dinsdag 29 oktober a.s. van 15:00 tot 17:00 uur vindt bij Libra Service Automatisering (Postelweg 41-43 te Bladel) wederom een VICK P&O Bijeenkomst plaats. Onderwerp is dit keer:
Modernisering Ziektewet heeft grote financiële consequenties voor u als werkgever.

Per 1 januari 2014 is de wet de Wet Beperking Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid Vangnetters (BeZaVa) van kracht. Deze wet heeft voor werkgevers grote gevolgen; gedurende deze middag krijgt u uitleg over de opzet van deze wet en de gevolgen ervan. Daarnaast krijgt u concrete tips wat u kunt doen om toekomstige premieheffing te beperken en wat u nu in gang kunt zetten.

Het is mogelijk uw aanwezigheid te melden door middel van een bericht naar jdk@hrsupport.pro.
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel