OBGB Nieuwsbrief Juli 2013
 
Jubileumweekend OBGB

OBGB kijkt terug op een fantastisch jubileumweekend dat halverwege juni plaatsvond. In het Pius-X College vond donderdag 13 juni jl. de eerste Beursvloer gemeente Bladel plaats. Er werd op deze beurs 'met gesloten beurs' gehandeld in diensten en producten tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties. Met succes: de eerste editie Beursvloer gemeente Bladel leverde 66 deals met een waarde van bijna 80.000 euro op!

Vervolgens werd op vrijdag 14 juni jl. door de lidbedrijven een bezoek gebracht aan Golfbaan De Achterste Hoef. Deelnemers konden kiezen tussen een golfclinic of een flight, waarna dit uitje afgesloten werd met een hapje en een drankje op het zonnige terras. Er was sprake van een opkomst van ruim 130 ondernemers aan deze clinic. 

De Business Club van Golfbaan De Achterste Hoef biedt volop gelegenheid om zakelijk te scoren. Of u nu met prospects, bestaande relaties of collega’s gebruik maakt van de zeer complete faciliteiten, u blijft altijd verzekerd van topkwaliteit.
Op www.golfbaan-achterstehoef.nl vindt u meer informatie over de golfbaan, maar ook over de diverse Businesspakketten die worden aangeboden.

Met de organisatie van de Open Bedrijvendag OBGB werd het feestweekend afgerond. Zo'n 25 OBGB-lidbedrijven zetten de deuren open voor bezoekers en geinteresseerden, er werden rondleidingen georganiseerd, er was een prijsvraag voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8, er was een loterij met fraaie prijzen en vertier voor jong en oud. 
 
Nespresso Business Solutions

Bezoekers aan de Beursvloer gemeente Bladel hebben kunnen genieten van een heerlijke kop koffie of espresso, aangeboden door Nespresso Business Solutions, Nespresso speciaal voor professioneel gebruik.

Nespresso Business Solutions biedt innovatieve machines en heerlijke koffievarieteiten. Wilt u ook genieten van Nespresso op op het werk? Neem dan contact op met Willy-Jan Jacobs via 06 - 207 81 353 of willyjan.jacobs@nespresso.com.

 
 
Meldingen N.I.C.

Een aantal oplettende lidbedrijven meldden ons, dat 'inkoopvereniging' Nederlandse Incasso Coöperatie bedrijven uit de gemeente Bladel benadert voor een jaarlijks lidmaatschap, waarbij zij zeer nadrukkelijk aangeven een samenwerking met OBGB te hebben. Daar is geen sprake van! Mocht u twijfelen, neem dan contact op met ons secretariaat via info@obgb.nl.
 
Regio Business Dag Zuidoost-Brabant

De Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant vindt dit jaar voor de 21e keer plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Tijdens de beurs staat de ontmoeting centraal. Een gevarieerd aanbod van standhouders en pleinen, ondernemers en organisaties presenteren zich op ambitieuze wijze. De beurs bestaat uit een breed deelnemersveld met bedrijven uit de gehele regio, actief in vele branches.Maar ook internationaal georiënteerde organisaties kunnen op de beurs terecht.

Graag attenderen wij de ondernemers van De Brabantse Kempen op de mogelijkheid uw bedrijf hier onder de aandacht te brengen, om te netwerken en de naam van De Brabantse Kempen, de maakindustrie en het MKB uit te dragen op een plek die juist voor De Brabantse Kempen interessant kan zijn. Het Huis van De Brabantse Kempen is voornemens om samen met de ondernemersleden van het Kempisch Ondernemers Platform een Brabants Kempenplein te formeren tijdens deze beursdagen. Meer informatie over beursdeelname vindt u op www.regiobusinessdagen.nl

Heeft u vragen over het initiatief tot een gezamenlijk Kempenplein belt u s.v.p. met Paul Schellekens of Peter van Overdijk van het Huis van De Brabantse Kempen. Telefoon 013-514 41 79 of info@brabantsekempen.eu

 
 
Zeer succesvolle aanbesteding electriciteit door ISK Werkgroep Energie

Op donderdag 27 juni j.l. heeft ISK Energie een aanbesteding uitgevoerd en elektriciteit voor ingekocht voor de aangesloten bedrijven v.w.b. levering van 1 januari 2016 t/m 31 december 2018. Na een spannende aanbesteding is een fantastisch resultaat geboekt met absolute bodemprijzen. Er is een besparing gerealiseerd van gemiddeld 19% wat neerkomt op ruim 300.000 euro per jaar voor alle 200 deelnemers samen.

De leverancier is GDF Suez, waarbij de volgende afspraken gemaakt zijn:
Periode: 1 januari 2016 t/m 31 december 2018
Piekprijs: 5,587 ct/kWh
Dalprijs: 3,953 ct/kWh
Enkelprijs: 5,107 ct/kWh (alleen als de netbeheerder enkelverbruik doorgeeft aan de leverancier).

Heeft u ook interesse in deelname aan het energieproject? Neem dan contact op met Hetty Maas, inkoopmanager van ISK (hetty@iskempen.nl).

ISK bereidt momenteel in samenwerking met ONS Energiecollectief een project voor, waarbij het voor u en uw personeelsleden ook mogelijk is privé te profiteren van de voordelen op het gebied van electriciteit en gas. Bij Hetty Maas kunt u hiervoor alvast uw interesse laten blijken; na de zomer komen wij hier z.s.m. op terug.

www.iskempen.nl  - ISK, de organisatie voor inkoopsamenwerking in de westelijke kempen!
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel