OBGB Jubileumweekend
 
Eerste Beursvloer gemeente Bladel groot succes!

In het Pius-X College vond gistermiddag de eerste Beursvloer gemeente Bladel plaats. Er werd op deze beurs 'met gesloten beurs' gehandeld in diensten en producten tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties.
Met succes: de eerste editie Beursvloer gemeente Bladel leverde 66 deals met een waarde van bijna 80.000 euro op! Volgens OBGB-voorzitter Frits Oomen in het Eindhovens Dagblad 'was het druk, gezellig en werd er goed gehandeld op de beursvloer'.
 
Haringparty of golfmiddag met bbq?

Voor lidbedrijven van OBGB wordt vandaag vanaf 16:00 uur t.g.v. het 10-jarig jubileum een sportief en gezellig samenzijn op Golfbaan de Achterste Hoef georganiseerd. Leden die zich aangemeld hebben (in totaal zo'n 110) zijn welkom voor een clinic of een flight (greenfee); vervolgens sluiten we af met een smakelijke BBQ.

Brengt u vanmiddag een bezoekje aan de haringparty van het VICK in de tuin van restaurant De Hofstee in Bladel? Wij wijzen u graag op de mogelijkheid uw stem uit te brengen op OBGB-genomineerde voor het Kempisch HaringMaatje Michiel Jansen van Prowork Home Systems en hopen dat u hiermee onze voordracht van harte ondersteunt. Zie ook www.hetvick.nl.


 
 
Open Bedrijvendag OBGB

U brengt toch ook een bezoek aan de OBGB Open Bedrijvendag, die op zaterdag 15 juni as. georganiseerd zal gaan worden tussen 10:00 en 16:00 uur?  Zo'n 25 OBGB-lidbedrijven zetten de deuren open voor bezoekers en geinteresseerden, er worden rondleidingen georganiseerd, er is een prijsvraag voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8, er is een loterij met fraaie prijzen en er is ook vertier voor jong en oud. We hopen er een gezellige maar vooral ook interessante dag van te maken. Meer informatie over de Open Bedrijvendag is via deze link te vinden; hier is ook de jubileumkrant te downloaden waar o.a. de deelnemende bedrijven en hun activiteiten zichtbaar zijn.
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel