Extra OBGB Nieuwsbrief Juni 2013
 
Veel aanmeldingen voor golfmiddag en bbq op De Achterste Hoef

Het secretariaat van OBGB heeft maar liefst 110 aanmeldingen ontvangen voor de golfmiddag met bbq op Golfbaan De Achterste Hoef, die ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van OBGB wordt georganiseerd. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Wij hopen er vrijdagmiddag 14 juni as. een sportief en vooral ook gezellig evenement van te maken, maar wijzen diegenen die zich aangemeld hebben op het feit dat wij bij afwezigheid (zonder tijdige afmelding, minimaal 24 uur van tevoren) genoodzaakt zijn de gemaakte kosten in rekening te brengen. Het zou jammer zijn, als we als vereniging met deze (onnodige) kosten geconfronteerd zouden worden!

 
 
Beursvloer gemeente Bladel

Op donderdag 13 juni as. om 16:00 uur vindt op het Pius-X College de eerste Beursvloer gemeente Bladel plaats.

Voelt u zich als bedrijf maatschappelijk betrokken? Dan mag u de Beursvloer niet missen! De Beursvloer is niet alleen voor maatschappelijke organisaties, maar vooral ook voor bedrijven een prima plek om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Verenigingen of stichtingen kunnen uw bedrijf en uw medewerkers meenemen in activiteiten of u kennis laten maken met hun doelgroepen. Het aantal bedrijven dat zich aanmeldt blijft helaas achter bij de vrijwilligersorganisaties; aanmelden is nog mogelijk tot en met maandag 10 juni as.!

Meer informatie biedt www.beursvloergemeentebladel.nl ; ook aanmelden voor deelname is hier mogelijk. In geval van vragen neem contact op met Hetty Maas, telefoon 06-41559548.
 
 
Presenteer uw bedrijf op het Brabantse Kempen Festival

Op zondag 30 juni as. vindt in het centrum van Eersel het Brabantse Kempen Festival plaats. Bedrijven kunnen zich op een fantastische wijze presenteren aan de directe omgeving, belangstellende en bezoekers. Uiteraard in een feestelijke en ontspannen sfeer. Denk daarbij niet alleen aan uw product, maar ook aan uw toekomstige werknemers!
Klik hier voor de diverse mogelijkheden, kijk op www.brabantsekempen.eu  of neem contact op met Natasja Simon n.simon@eersel.nl 0497-531300.
 
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel