OBGB Nieuwsbrief December 2012
 
Tweede Eindejaarsbijeenkomst OBGB eveneens groot succes!

Het was wit en glad afgelopen weekend. Toch weerhield dat een flinke club Bladelse en Hapertse lidbedrijven er niet van om naar de kantine naar OBGB-lid v.v. Bladella te trekken voor de tweede Eindejaarsbijeenkomst van OBGB. Langs de lijn kwamen de ondernemers gezellig samen, 'onderweg naar huis'.

Harrie Fiers van v.v. Bladella presenteerde een sfeerbeeld van de 102-jarige voetbalvereniging, OBGB-penningmeester Ad Keeris lichtte de lidbedrijven in over de status van het camerabeveiligings project en tonproater Andy Marcelissen luidde op een bijzonder humoristische manier de afsluitende netwerkborrel in.

Voor een uitgebreid verslag en foto's van deze bijeenkomst klikt u hier.
 
Hercertificering KVO-B

Op 3 december j.l. zijn gemeente Bladel, brandweer, politie en OBGB 'met vlag en wimpel' geslaagd voor het KVO-B-certificaat. Dat betekent, dat onze bedrijventerreinen de komende twee jaren weer voorzien zijn van een KVO-certificaat. Het KVO is een samenwerkingsovereenkomst tussen ondernemers, gemeente, politie en brandweer waarin de werkwijze (plan van aanpak) is vastgelegd om te komen tot een structureel veilig bedrijventerrein.

In de Parkmanagement Nieuwsbrief die begin 2013 zal verschijnen, zullen wij u nader informeren over de uitslag van de enquête, die door zo'n 75 ondernemers is ingevuld en het vernieuwde plan van aanpak van de komende twee jaren. 

Onder de lidbedrijven die hun bijdrage hebben geleverd d.m.v. het retourneren van enquête hebben wij, drie heerlijke KVO-slagroomtaarten verloot.
De winnaars zijn
Aannemings- en Handelsbedrijf P.E. Roos
Libra Service Automatisering en
Wijcosy.

Van harte gefeliciteerd; de taarten zullen in week 50 bezorgd worden!

 
 
Spookfacturen

Van lidbedrijven Van Dijck Hapert en Moeskops Grafische Afwerking ontvingen wij de melding van de ontvangst van een spookfactuur van MCN voor diensten die niet geleverd zijn t.b.v. zoekmachine optimalisatie (SEO). U bent bij deze gewaarschuwd!
 
 
Fijne feestdagen en een goed 2013!

OBGB-bestuursleden, secretaresse Ingrid Beerens en parkmanager Hetty Maas wensen u fijne feestdagen en een mooi, gezond en gelukkig 2013!
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel