OBGB Nieuwsbrief Mei 2020
 
Arbeidsmarkt de Kempen - een update

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Met dank aan KempenPlus en UWV is hierbij lokale informatie in te zien van april 2020, inclusief de meest recente cijfers voor de aanvragen voor NOW en de ontwikkeling van het aantal ww-uitkeringen:

https://www.kempenplus.com/arbeidsmarktinformatie-april-2020

Deze cijfers bieden veel informatie over de Kempische arbeidsmarkt. UWV plaatst deze informatie voortaan elke laatste week van de maand. Als u als ondernemer nog vragen heeft, neem dan contact op met een van de adviseurs van het Werkgeversservicepunt De Kempen.
 
Livestream OBGB op donderdag 14 mei 2020

OBGB organiseert donderdag 14 mei as. rond lunchtijd een livestream met het thema OBGB: Ondernemen op 1,5 meter afstand. Deze livestream bijeenkomst wordt vanuit de studio van de firma Bazelmans AV te Veldhoven georganiseerd. 

Onder professionele begeleiding komen ondernemers en OBGB-ers aan het woord en vertellen zij hoe zij omgaan met de huidige uitdagingen, de creatieve oplossingen die zij bedacht hebben en hoe zij zich voorbereiden op de toekomst. Het is mogelijk om online vragen te stellen. OBGB-leden en geinteresseerden ontvangen begin volgende week een uitnodiging en een link waarmee de livestream te volgen is. Save the date! Donderdag 14 mei 12:30 tot 13:30 uur. 
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel