OBGB Nieuwsbrief Extra
 
Steunmaatregelen voor ondernemers ivm corona

Het coronavirus treft de hele wereld. Ook in Nederland en in de gemeente Bladel ondervinden we de gevolgen. Dat geldt niet alleen voor mensen die ziek worden, maar ook de mensen in (hun) directe omgeving. Ook voor ondernemers en zzp’ers kan het virus gevolgen hebben en financiële zorgen zijn voor velen op dit moment reëel.

Vanuit de overheid zijn er verschillende regelingen en steunmaatregelen waarmee ondernemers geholpen worden. Denk aan uitstel van betaling van belastingen en aan werktijdverkorting bijvoorbeeld. Op www.kempenplus.com/ondersteuning-ondernemers vindt u meer informatie daarover. Het is niet uit te sluiten dat bestaande regelingen worden aangepast en aanvullende steunmaatregelen worden gepresenteerd. Het is dus zeker raadzaam om regelmatig de beschikbare informatie te controleren op nieuwe ontwikkelingen.
 
Werktijdverkorting aanvragen

In geval van vragen over het proces van aanvragen van Werktijdverkorting voor ondernemers is dit een handig overzicht. Als er behoefte is aan persoonlijk contact dan kunnen ondernemers contact opnemen met Frank Brackel, Adviseur Werkgeversdiensten. Hij is bereikbaar via telefoon 06-11349439 of e-mail frank.brackel@uwv.nl

Op toegevoegd document is een duidelijk overzicht inzichtelijk over het proces van aanvragen van Werktijdverkorting met enkele andere belangrijke externe bronnen.
 
 

www.obgb.nl
info@obgb.nl
OBGB

Secretariaat OBGB
Postbus 52
5530 AB Bladel