Zomervakantie

geplaatst op donderdag 9 juli 2020

Bestuursleden en medewerkers van OBGB wensen u een goede, zonnige en vooral gezonde zomer toe! Wij zijn vanaf maandag 20 juli as. een aantal weken afwezig en minder goed bereikbaar. Op onze website (onder nieuws) treft u telkens de laatst actuele informatie aan.

Op 9 maart jl. – precies vier maanden geleden -  meldden wij u dat het bedrijfsbezoek aan collega lidbedrijf Interfood niet plaats kon vinden in verband met de risico’s op overdracht van het coronavirus. Dit virus beheerst inmiddels het leven van ons allen en van uw bedrijven. Elk bedrijf wordt in enigerlei vorm hierdoor geraakt. En ook wij, als bestuursleden en medewerkers van OBGB, hebben moeten constateren dat de wijze waarop wij aan u ondersteuning en netwerk bieden ingrijpend veranderd is. 

Wat in ieder geval nodig is, is een positieve instelling, vertrouwen, creativiteit en bereidheid tot samenwerking. Wij zitten niet stil en brainstormen over de mogelijkheden om elkaar na de zomer weer ‘live’ te ontmoeten. Als u daar als lidbedrijf ideeën voor heeft dan zijn deze uiteraard altijd van harte welkom. Wij vertrouwen op uw begrip en hopen op een snelle herstart van de economie! Archief