Zomer BBQ bij Merchandise.nl

geplaatst op vrijdag 14 juli 2017

ZomerBBQ
Voor het vijfde jaar op rij nodigde OBGB haar lidbedrijven uit voor een gezellige zomerbarbecue en aan die uitnodiging werd massaal gehoor gegeven. Een kleine honderdtien leden nam een – zeer verrassend -  kijkje achter de deuren bij Merchandise.nl en genoten van een hapje en drankje op het zonnige terras aan de Raambrug op bedrijventerrein de Sleutel.


Verrassend Merchandise.nl 
Vanaf half vijf druppelden de eerste lidbedrijven van OBGB binnen bij Merchandise.nl om eerst te luisteren naar de presentatie van Richard Theuws, met zijn vrouw Sharon Theuws-Bentelaar vanaf 2003 eigenaar van dit Bladelse bedrijf. ‘Wij maken alles waar een logo op past’, aldus Richard, die een zeer amusante, informatieve en kernachtige presentatie gaf. Gecombineerd met de nodige humor lichtte hij de bedrijven in over de dienstverlening die Merchandise.nl biedt. ‘Merchandise.nl werkt vanuit het einddoel dat we samen met onze klanten bepalen, zoals bijvoorbeeld meer leads genereren op beurzen, meer aandacht voor producten, of onderscheidende bedrijfskleding binnen een gesteld budget.’  De afgelopen jaren is de vak- en productkennis en het wereldwijde netwerk van producenten enorm uitgebreid en daar worden inmiddels 1500 vaste klanten mee bediend. Graspop, Van Ham Tenten & Podia, FC Utrecht, Poppodium 013. Buttons, werkkleding, petten, backdrops, sleutelhangers, tassen, mokken. ‘Te veel om op te noemen’, aldus Theuws, ‘maar vooral bedoeld om doelgericht te ondersteunen. Inclusief advies, design, productie en logistieke ondersteuning.’


Amare Uitvaartbegeleiding
Sharon Theuws-Bentelaar is sinds een jaar na een gedegen opleiding bedrijfsmatig actief in de uitvaartbranche. Op Raambrug 36 is ook haar bedrijf Amare Uitvaartbegeleiding gevestigd en zij begeleidt nabestaanden naar het afscheid van een dierbare. ‘Persoonlijke begeleiding van A tot Z’ is wat ik bij een afscheid bied, geeft Sharon aan, ’en ieder afscheid is uniek. Het belangrijkste is dat het afscheid past bij degene die overleden is en zijn of haar naasten.’ Amare neemt daarnaast ook een aantal praktische zorgen uit handen.

De aanwezigen gaven aan zeer verrast te zijn over de bedrijfsactiviteiten van dit ondernemende duo. Na een uitgebreide rondleiding genoten zij van een heerlijk barbecuebuffet. De OBGB-ers lieten zich de gerechten goed smaken en samen met het OBGB-bestuur werd geproost op een mooie zomer en een najaar met veel OBGB-activiteiten.


www.merchandise.nl
www.amare-uitvaartbegeleiding.nlArchief