Zestiende editie Ondernemerscafe gemeente Bladel op 9 mei 2017

geplaatst op donderdag 20 april 2017

Aansluitend aan de Algemene Leden Vergadering van OBGB vindt  in dezelfde tent de 16e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Een bijzondere editie vanwege de locatie in de tent van KempenTech op het Kempisch Bedrijvenpark en het feit dat wij alle leden van de Kempische ondernemersverenigingen van harte uitnodigen.

Onderwerp van deze editie is: 'Duurzaam openbaar vervoer - VDL en Hermes werken samen aan het meest moderne streekvervoer van Europa'. VDL Bus & Coach heeft maar liefst 43 innovatieve elektrische bussen geleverd aan personenvervoersbedrijf Hermes. Met dit aantal beschikt de regio Eindhoven over één van de grootste elektrische busvloten van Europa. In totaal heeft VDL in Nederland eind 2016 zo’n 400 bussen geleverd ten behoeve van de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in Nederland. 

Tijdens dit Ondernemerscafé geven Hermesdirecteur Juul van Hout en Willem van der Leegte, President-directeur van VDL Groep, aan waarom Hermes en VDL door de samenwerking en inzet van de elektrische bussen trendsetters in Europa zijn: ‘Een fantastisch voorbeeld waarmee we in de meest innovatieve regio van Nederland kunnen laten zien waartoe we in staat zijn en waar we erg trots op zijn!”.

Aanmelden is mogelijk via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam (voor- en achternaam), bedrijfsnaam en aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemersvereniging waar u lid van bent. Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk maandag 1 mei 2017.Archief