Workshop Young Entrepreneurs op woensdag 30 mei 2018

geplaatst op woensdag 18 april 2018

Young Entrepreneurs by OBGB organiseert op 30 mei 2018 (aanvang 18.45 uur) een workshop voor ambitieuze, jonge ondernemers en young professionals. De bijeenkomst vindt plaats bij Rabobank De Kempen in Bladel (Markt 7).

Tijdens deze avond geeft Ronnie Couwenberg een workshop over topsport strategieën als inspiratie voor business- en persoonlijke groei. De groei van je business, je persoonlijke ontwikkeling en de kwaliteit van je relaties hebben immers één gemeenschappelijke factor, jij bent bij dit alles betrokken! Ronnie is ervaren in het coachen van ondernemers en topsporters en heeft een speciale workshop voor ons voorbereid. In deze workshop geeft Ronnie Couwenberg handvatten om grenzen te verleggen, mensen met elkaar te verbinden en prikkels om het onbekende te onderzoeken. Daarbij deelt Ronnie Couwenberg belangrijke strategieën uit de topsport, die verrassend goed toepasbaar zijn binnen de bedrijven van (jonge) ondernemers. Klik hier voor de uitnodiging. 

Interesse? Meld je uiterlijk vrijdag 4 mei 2018 aan via een e-mail met opgaaf van naam en bedrijfsnaam naar info@obgb.nl. We hebben zo'n 35 plaatsen beschikbaar, vol = vol! Deelname is gratis!Archief