Wie nomineert u voor de OBGB Werkgevers bokaal 2019?

geplaatst op woensdag 26 juni 2019

In 2018 heeft OBGB voor de eerste keer de OBGB Werkgeversbokaal uitgereikt; aan Georges van den Bosch, oprichter van het 50-jarige familiebedrijf Habufa uit Hapert. Om ondernemers die gekenschetst worden door ‘goed werkgeverschap, grote toegevoegde waarde voor de gemeenschap, maatschappelijk betrokken’ in het zonnetje te zetten heeft het OBGB-bestuur besloten om jaarlijks een OBGB Werkgeversbokaal uit te reiken.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de nominaties in de maanden september en oktober. Voorwaarden voor nominatie zijn:
- Vestiging op de gemeentelijke bedrijventerreinen.
- Goed werkgeverschap, grote toegevoegde waarde voor de gemeenschap, stabiele werkgever, langdurige arbeidscontracten en maatschappelijk betrokken.
- OBGB-lidmaatschap (minstens 5 jaar).

OBGB-lidbedrijven kunnen (vrijblijvend) een bedrijf met daaraan gekoppeld een persoon (eigenaar, oprichter, directeur) nomineren.  Gecombineerd met een korte motivatie (plm. 100 woorden) is het mogelijk om deze nominatie nu al toe te sturen (via een mail naar hetty@obgb.nl). De jury, bestaande uit notaris Hans van Voskuijlen, oud OBGB voorzitter Frits Oomen en oud directeur WVK-Groep Lambert van Erp, beoordeelt de nominaties en maakt tijdens de feestelijke Eindejaarsbijeenkomst de winnaar bekend.Archief