Wie neemt de (boks)handschoen op?

geplaatst op vrijdag 25 maart 2016

De 14e editie van het Ondernemerscafe gemeente Bladel wordt een hele bijzondere editie! De edities in 2016 zullen in het teken staan van gezondheid, bewegen en sport.

In de boksring in de grote zaal van den Tref in Hapert zal vanaf 20:30uur een spektakel plaatsvinden:
- Rob van Brakel, sportfysiotherapeut en eigenaar Fysiotherapie Bladel neemt ons mee in een korte presentatie over preventie, gezondheid en ondernemen.
- Marc de Bonte, Belgische (kick)bokser, Glory world welter weight champion, biedt ons een kijkje in de wereld van het boksen.

- Ondernemers uit de gemeente Bladel krijgen de kans om tegen elkaar een bokswedstrijd (2 minuten) te spelen. Wij hebben reeds 10 aanmeldingen mogen ontvangen. Er wordt al volop getraind bij Training Unit en aanmelden is nog steeds mogelijk! Aanwezige ondernemers kunnen inzetten voor twee goede doelen: KWF of Blaal du'6. Klik voor meer info hier.

- UIteraard wordt afgesloten met een netwerkborrel. Het evenement is toegankelijk voor alle ondernemers uit de gemeente Bladel (ook zij die geen lid zijn van een ondernemersvereniging).

Aanmelden is noodzakelijk (separaat van de aanwezigheid voor de ALV van OBGB) en kan via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam, bedrijfsnaam en de ondernemersvereniging waarvan u lid bent. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk donderdag 7 april 2016.

 Archief