Werkzaamheden riolering De Sleutel

geplaatst op donderdag 21 februari 2019

Op maandag 25 februari start de firma Reyrink in opdracht van gemeente Bladel met werkzaamheden aan de riolering aan de Berschotten op bedrijventerrein de Sleutel. Er wordt een extra lozingspunt gerealiseerd naar het oppervlaktewater zodat de hemelwaterriolering tijdens piekneerslag het water sneller kan afvoeren. Dit vermindert de kans op water op straat en verkort de tijdsduur indien dit onverhoopt toch zal optreden. Deze werkzaamheden maken deel uit van de Verbeteringsmaatregelen aan de riolering en het project Waterbestendige Bedrijventerreinen en duren naar verwachting tot en met eind week 12. 

Bewoners zijn op de hoogte gesteld over de werkzaamheden. Er is sprake van een omleiding via de Bredasebaan en Egyptischedijk; klik hier voor de kaart en hier voor de omleiding. Uiteraard is ook de veiligheidsregio geïnformeerd over de werkzaamheden en over de omleidingsroute.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Wesley van Kan, assistent uitvoerder bij Reyrink, tel. +31 (0)620177670 of e-mail wesleyvankan@reyrink.nl 
Archief