Vrouwennetwerk OBGB

geplaatst op woensdag 13 mei 2015

Bij OBGB is de behoefte gesignaleerd bij ondernemende vrouwen om een paar keer per jaar onder elkaar te zijn. Tijdens de ALV op 16 april jl. hebben de leden de goedkeuring gegeven aan de organisatie van een vrouwennetwerk. Een aantal enthousiaste dames heeft dit opgepakt.

Dit vrouwennetwerk is toegankelijk voor vrouwelijke ondernemers, ondernemende vrouwen, maar ook echtgenotes van ondernemers (OBGB-leden), die behoefte hebben aan netwerken. In 2015 zullen twee bijeenkomsten georganiseerd worden, waarbij de nadruk zal komen te liggen op activiteiten, persoonlijke ontwikkeling en netwerkmogelijkheden. Lidmaatschap van OBGB is niet noodzakelijk; aan het einde van 2015 zullen de bijeenkomsten geevalueerd worden en zal vanuit OBGB besloten worden hoe er een vervolg gegeven zal worden aan dit initatief.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 mei 2015, aanvang 20:00 uur (ontvangst vanaf 19:30 uur) bij MetaalFlex te Hapert. Tijdens deze bijeenkomst zal Miranda Kampers, schrijfster van het boek 'De beste versie van jezelf" een presentatie geven en de aanwezige dames motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen... Uiteraard sluiten we af met een drankje en een hapje; er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Interesse? Wees er dan snel bij, er is slechts beperkt plaats... meld je uiterlijk 20 mei aan bij Ingrid Beerens van het OBGB secretariaat, via een mail naar info@obgb.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, naam, mailadres en telefoonnummer. Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail.Archief