Vrouwennetwerk OBGB: Komt een paard bij de dokter

geplaatst op maandag 6 mei 2019

Op dinsdag 14 mei as. vindt de 9e editie van het Vrouwennetwerk OBGB plaats: 'Komt een paard bij de dokter'. Kempische ondernemende dames worden om 19:30 uur verwacht bij Manege de Meulenhaoi (Hulselsedijk 34, Reusel).
 

Bij Paardenartsen Brabant werken zes paardendierenartsen zeven dagen per week, 24 uur per dag aan het welzijn van paarden van professionals en particulieren. Harm Borgmans, één van de paardenartsen neemt ons mee in de paardenwereld: keuringen, merriebegeleiding, gebitsbehandelingen, operaties en vaccinaties. Het vak zelf is inspirerend, maar de dierenartsen van nu staan voor de uitdaging zich ook als ondernemer te profileren. Hoe ga je daarmee om? De helft van de dierenartsen van deze praktijk zijn vrouwen. Hoe gaan zij om met hun vak en hoe combineren zij dit met ondernemerschap en hun privé leven?
 

Ontvangst is om 19.30 u bij manege De Meulenhaoi. Na de koffie en thee volgt een presentatie door Harm Borgmans, waarna wij aansluitend één van de locaties van Paardenartsen Brabant bezoeken. Wij wandelen naar dit adres (Hulselsedijk 15A, plm. 500 meter), nemen daar onder begeleiding van enkele paardendierenartsen een kijkje en sluiten af met een hapje en een drankje.


Aanmelden is nog steeds mogelijk -  uiterlijk woensdag 9 mei 2019 - via een e-mail naar info@obgb.nl met opgaaf naam en bedrijfsnaam. OBGB-leden voorrang. Deelname gratis. Klik hier voor de uitnodiging. Archief