Vervolg Workshops Social Media i.s.m. IMusketeers

geplaatst op woensdag 14 maart 2012

OBGB heeft in samenwerking met iMusketeers 8 workshops voor social media georganiseerd. Deze hebben plaatsgevonden in januari en februari 2012. Leden kregen de mogelijkheid om kosteloos kennis te maken met social media, of om hun ervaring uit te breiden. De deelnemers aan de workshops hadden keuze uit de onderwerpen Linkedin, Twitter, Facebook, Youtube en ‘social media strategie’. In totaal hebben 54 ondernemers de avonden bijgewoond. Mede doordat de deelnemers hands on met social media aan de gang gingen, kregen ze net dat zetje in de rug om zelf van start te gaan met deze nieuwe communicatiemiddelen.
Deze workshops boden hen een laagdrempelige start en de reacties waren dan ook zeer positief. Het bestuur van OBGB en iMusketeers zijn enthousiast over de samenwerking. Bij voldoende animo is er daarom zeker de mogelijkheid om een nieuwe serie te organiseren. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met Hetty Maas.

iMusketeers is een initiatief van Jan Timmers (tevens lid OBGB), Koen van Horssen, Richard Theuws (tevens lid van OBGB) en Rob Bierens.
 Archief