VDS Technische Industrie wint Bronzen Venster

geplaatst op dinsdag 11 november 2014

Het Bronzen Venster is een prijs van WVK-groep die 2-jaarlijks uitgereikt wordt aan een Kempisch bedrijf dat zich op een bijzondere wijze inzet voor de (arbeids)positie van mensen met een beperking. Dit jaar werd de prijs uitgereikt aan VDS Technische Industrie. De anderen genomineerden waren het Pius X-college in Bladel en Streekrestaurant de Hofkaemer te Bergeijk.
 

Alle genomineerden geven volgens de jury voortreffelijk vorm aan de maatschappelijke doelstelling om mensen met een beperking extra cq nieuwe kansen te bieden vond de jury. Wel scoorde VDS Technische Industrie volgens de jury op een paar punten net iets sterker. “In het bijzonder vallen bij VDS Technische Industrie op de duurzaamheid van de dienstverbanden, de volwaardige arbeidsplaatsen, de integratie van de WVK mensen in het totale personeelsbestand en de positieve balans van economische en sociale motieven”.
 

Voorgaande jaren werd Bronzen Venster ook al uitgereikt aan Vencomatic en aan de broers Van de Huijgevoort, zij hebben enkele Jumbo0supermarkten en een vleesverwerkingsbedrijf in Bergeijk.
 Archief