Unieke kans: gratis veiligheidsscan voor kleine bedrijven

geplaatst op donderdag 25 januari 2018

Gemeente Bladel biedt in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) ondernemers van kleine bedrijven (maximaal 50 werknemers) een gratis veiligheidsscan aan. Een veiligheidsdeskundige van het CCV zal bedrijven in de gemeente Bladel bezoeken en hen kosteloos voorzien van veiligheidsadviezen.

De veiligheidsdeskundige onderzoekt uw onderneming op zwakke plekken in de organisatorische, bouwkundige en elektronische veiligheidsmaatregelen. Na het onderzoek ontvangt u een rapport met bevindingen en concrete aanbevelingen. Tussen 2 en 13 april kunnen Roland van Rooij of Jeroen Overig van het CCV bij u langskomen. Zij kunnen de veiligheidsscan direct bij u uitvoeren of een afspraak maken voor een later moment. Als u zeker wilt zijn dat één van de heren bij u langs komt, kunt u dit melden via vkb@hetccv.nl onder vermelding van ‘Bladel 2018’.

Deze actie is een eenmalig vervolg op de Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB), een initiatief van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Wilt u meer weten over deze aanpak? Kijk dan op www.veiligondernemenbeginthier.nl/aanpak-veiligheid-kleine-bedrijven.Archief