Uitreiking Kempentrofee in Oirschot op zondag 25 maart 2018

geplaatst op vrijdag 9 februari 2018

De Brabantse Kempentrofee 2017 wordt op zondag 25 maart 2018 uitgereikt. De organisatie is in handen van het Huis van de Brabantse Kempen in samenwerking met Centrummanagement Oirschot en gemeente Oirschot. Geheel in Oirschotse stijl heten zij u op 25 maart van harte welkom.

De uitreiking begint om 16.00 uur en wordt gehouden in de Raadskelder van het Oude Raadhuis aan de Markt in Oirschot. Vanaf 15.30 uur staat de koffie voor u klaar. U bent van harte welkom! Aanvankelijk zou de uitreiking op 11 december 2017 plaatsvinden. Jammer genoeg kon door de hevige sneeuwval op die dag de uitreiking niet doorgaan.
 

Voorafgaand aan de feestelijke overhandiging van de Kempentrofee zal er door ondernemers uit Oirschot een aantrekkelijk publieksprogramma op en rond de Markt van Oirschot worden georganiseerd als start van het nieuwe seizoen. Het monumentale en bourgondische karakter van Oirschot staan daarbij centraal.
 

Iedereen is welkom om de uitreiking van de Kempentrofee bij te wonen. Het fijn om te weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen, daarom is het handig om u aan te melden via deelname@brabantsekempen.eu. Hartelijk dank!

Klik hier voor meer informatie over de Kempentrofee. Archief