Uitnodiging Ondernemerscafé Gemeente Bladel - Dinsdag 14 november 2017 - De Achterste Hoef

geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017

Op dinsdag 14 november 2017 vindt de 17e editie plaats van het Ondernemerscafé gemeente Bladel. Wij nodigen u, als lid van één van de ondernemersverenigingen, van harte uit! Ook ondernemers uit de gemeente Bladel, die geen lid zijn van een ondernemersvereniging, zijn van harte welkom.
 

Wat kan elke ondernemer leren van de Efteling?


Goof Lukken (45) werkt zijn hele leven in de vrijetijdsindustrie als specialist op het gebied van marketing, communicatie en management. Goof is een educatief entertainer die alle aspecten van vrijetijdsgedrag en bijbehorende business toelicht.Het draait daarbij voornamelijk om beleving en betekenis. Veel bedrijven kunnen van grote leisureconcerns als de Efteling veel leren over hospitality, storytelling en betekenisvolle beleving. Goof laat u een kijkje achter de schermen nemen bij één van de grootst groeiende branches in de toekomst: recreatie en toerisme.
 

Goof Lukken is HBO-docent bij de Academie van Toerisme van de Internationale Hogeschool NHTV in Breda en is een boeiend marketeer, trendwatcher en een natuurlijk verteller, die theorie beeldend maakt met eigen ervaringen, zeker ook van toepassing op uw onderneming. Kortom een avond om niet te missen!


Wanneer: Dinsdag 14 november 2017
Waar:  Recreatiepark De Achterste Hoef, Troprijt 10 te Bladel


Programma:
19.30  Ontvangst met koffie en/of thee
20.00  Opening door Jan Kerkhofs, Land van de Zaligheden
20.05  Presentatie Goof Lukken ‘Het betekenisvol ondernemen’
21.10  Afsluiting door Herman van Oostrom, MKB Hapert
21.15  Napraten tijdens de netwerkborrel
 

Aanmelden is mogelijk via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam (voor- en achternaam), bedrijfsnaam en aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemersvereniging waar u lid van bent. Of direct via de site van de gemeente Bladel (www.bladel.nl/ondernemen/nieuws). Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk donderdag 9 november 2017. 
 Archief