Uitnodiging bijeenkomst 'Duurzaam Ondernemen'

geplaatst op donderdag 11 oktober 2012

Industrie Groep Eersel en de gemeente Eersel organiseren een informatieavond op woensdagavond 24 oktober as. in de Venco Campus te Eersel over de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en duurzaam ondernemen. Ook u bent daarvoor van harte uitgenodigd (zie toegevoegde uitnodiging)!
 

Ontdek tijdens deze avond dat investeringen in hernieuwbare energie niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw resultatenrekening. Goed klimaatbeleid betekent dat het een integraal onderdeel is van elke organisatie, waarbij de twee hoofdsporen, besparen en duurzaam opwekken in de bedrijfsvoering verankerd zijn. De maatschappij is sterk in beweging en klanten - of dat nu overheden, consumenten of ketenpartners zijn - stellen steeds meer eisen op het vlak van duurzaamheid (bijvoorbeeld in aanbestedingen). Beweeg je niet mee, dan is de kans groot dat je de boot mist. Het gaat dus ook om concurrentiekracht en het binnenhalen van omzet.
 

Deelname is gratis, maar inschrijving is noodzakelijk (vol=vol, max 100 p). Stuur een mail aan h.vanasten@eersel.nl  o.v.v. aanmelding duurzaam ondernemen. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met A. Kirkels (gemeente Eersel/SRE Milieudienst) a.kirkels@milieudienst.sre.nl of 06-11913387.
 Archief