U verleent toch ook uw medewerking weer?

geplaatst op dinsdag 5 juli 2016

Het KVO-B Certificaat voor onze bedrijventerreinen wordt aan het einde van 2016 gehercertificeerd. Daarom vragen wij alle ondernemers en bewoners, gevestigd op de bedrijventerreinen van de gemeente Bladel een enquête in te vullen. De resultaten van deze enquête, met onderwerpen als inbraak, diefstal, vernieling en overlast vormen een beeld van onze bedrijventerreinen op het gebied van veiligheid.

Op basis van deze gegevens zal een Plan van Aanpak (met acties en verantwoordelijkheden) opgesteld worden voor de komende drie jaar. De werkgroep veiligheid baseert hierop haar activiteiten. DIt is belangrijk en essentieel om het aspect veiligheid te kunnen bewaken (en de korting op de verzekeringspremies te behouden).

Maak kans op een heerlijke KVO-slagroomtaart (mits contactgegevens ingevuld zijn)! Via de link (klik hier) of https://mkbnl.socratos.net/direct/bladel5 is het mogelijk de enquête digitaal in te vullen, bij voorkeur voor 1 augustus as.. Het zal u enkele minuten van uw tijd kosten om deze vragenlijst in te vullen. Uiteraard wordt de ingevoerde informatie door ons vertrouwelijk behandeld.


Bedankt voor uw medewerking - Zonder dat is het handhaven van het KVO-B Certificaat niet mogelijk! Archief