U doet toch ook mee aan de Open Bedrijvendag op zaterdag 15 juni?

geplaatst op dinsdag 9 april 2013

Open Bedrijvendag OBGB
Zo'n 30 lidbedrijven hebben zich inmiddels gemeld voor de deelname aan de Open Bedrijvendag OBGB. Deze vindt plaats op zaterdag 15 juni tussen 10:00 en 15:00 uur, waarbij lidbedrijven gevestigd op de bedrijventerreinen van de gemeente Bladel hun bedrijf en werkzaamheden presenteren aan geïnteresseerde bezoekers en bewoners van de gemeente Bladel.

De afsluiting van deze dag zal rond 15:00 uur bij WVK-Groep plaatsvinden, waar de winnaars van de wedstrijd voor basisschoolkinderen en de groots opgezette loterij bekend gemaakt zullen worden. Basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 krijgen de gelegenheid mee te doen aan een wedstrijd en bezoekers aan de opengestelde bedrijven kunnen door middel van hun bezoek gratis meedoen aan de loterij met fraaie prijzen.

Heeft ook u interesse in openstelling van uw bedrijf op zaterdag 15 juni? Heeft u behoudens openstelling andere ideeen, zoals het organiseren van een rondleiding, vermaak voor kinderen en catering?  Neem dan voor 12 april as. contact op met Hetty Maas.

Advertentiemogelijkheden, ook als u niet deelneemt aan de Open Bedrijvendag
OBGB coördineert deze Open Bedrijvendag en zorgt o.a. voor promotie van de openstelling van uw bedrijf d.m.v. affiches en artikelen in de lokale kranten, maar ook d.m.v. een full color krant, die huis aan huis verspreid zal worden. 
OBGB, haar lidbedrijven en de Open Bedrijvendag zullen in deze huis-aan-huis verspreide full color krant (gemeente Bladel, oplage 8.500 stuks) gepresenteerd gaan worden. Deze krant zal interviews met ondernemers, bestuursleden OBGB en gemeente Bladel bevatten, maar ook een plattegrond met daarop de bedrijven vermeld die deelnemen aan de Open Bedrijvendag OBGB. Het is uiteraard ook mogelijk te adverteren als u niet meedoet aan de Open Bedrijvendag. Wij maken deze krant in samenwerking met PC55. Het is mogelijk een advertentie of advertorial te plaatsen; voor de tarieven klikt u hier. Lidbedrijven die deelnemen aan de Open Bedrijvendag OBGB hebben recht op gratis plaatsing van een achtste advertentie in de krant. Zij kunnen ook kiezen voor een korting van € 75,00 op een groter formaat advertentie.

Voor vragen of het doorsturen van een advertentie kunt u contact opnemen met:
- Rob Luijten van PC55 (info@pc55.nl, telefoon 0497-844588 of 06-33711801)
- Hetty Maas van OBGB (hetty@obgb.nl, telefoon 06-41559548).Archief