Tom Omnichannel Management haalt tweede plaats Brabants werkgever met maatschappelijk hart 2014

geplaatst op maandag 24 november 2014

Op vrijdag 14 november heeft OBGB lidbedrijf Tom Omnichannel Management uit Bladel/Tilburg de tweede prijs uitgereikt gekregen in de verkiezing tot Brabants werkgever met maatschappelijk hart 2014. Medefinalisten Bonheur Horeca Groep uit Tilburg en ITB Companies uit Boxmeer eindigden respectievelijk op de eerste en derde plaats.
 

Expertisecentrum BESO stelt de werkgever centraal. Zij ondersteunt, adviseert en faciliteert Brabantse werkgevers over de wijze waarop zij inclusief werkgeverschap zakelijk interessant kunnen maken. Inclusief werkgeverschap bestaat onder andere uit het in dienst nemen en houden van mensen met inzet naar vermogen, zoals langdurig werklozen, arbeidsgehandicapten, mensen in de bijstand, Wajongeren en oudere ontslagwerklozen.


De nieuwe Participatiewet beoogt langdurig werklozen, arbeidsgehandicapten, mensen uit de bijstand, Wajongeren en oudere ontslagwerklozen duurzaam aan het werk te krijgen. Brabantse werkgevers die medewerkers met inzet naar vermogen al in dienst hebben, werden genomineerd voor de prijs die expertisecentrum BESO dit jaar alweer voor de vierde keer uitreikt. Dat resulteerde stuk voor stuk in mooie en succesvolle initiatieven die laten zien dat inclusief werkgeverschap werkt.


Tom Omnichannel Management is een innoverend multichannel Business 2 Business en Retail organisatie die sinds 2005 actief is in de Retail en Business 2 Business met zowel een groothandel (T.W.M.), een fysieke winkel (Giga Bikes Tilburg) en diverse internet bedrijven (www.internet-bikes.com, www.internet-toys.com, www.internet-sportclubs.com, www.internet-sportandcasuals.com, www.quality-shops.nl). Tom te Riele (CEO): ‘Wij hebben het werken met medewerkers met inzet naar vermogen verweven in onze gehele bedrijfsfilosofie. Zij maken wezenlijk deel uit van onze organisatie. Wij kijken constant naar mogelijkheden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden binnen ons bedrijf. Het behalen van deze mooie tweede prijs onderstreept onze filosofie en motiveert ons om een commerciële én inclusieve werkgever te zijn!’’Archief