Stem op OBGB-genomineerde Juup Willems

geplaatst op donderdag 1 juni 2017

Op vrijdag 16 juni as vormt de tuin van restaurant Crijns in Bladel weer het decor voor de enige echte Haringparty in de Brabantse Kempen! De maand juni is traditiegetrouw de maand van de Jasno VICK Haringparty. 

Het programma is als volgt: 
16:00 uur: Ontvangst
17:30 uur: Uitreiking Zilveren Haring 2017
Kledingadvies: Smart Casual.
De ontmoeting én de haring en andere hapjes worden u aangeboden, drankjes (consumptiebonnen) zijn voor eigen rekening. Aanmelden is mogelijk via de website van VICK. 

De genomineerden voor de Zilveren Haring zijn dit jaar  
- namens OBGB Juup Willems (Berlingr Automatiseringstechniek)
- namens IGE Gandert Roosen (Roosen Industries)
- en namens OVBRM Hugo Jansen (JMB Jansen Machinebouw). 

Maak uw keuze op www.vick.nl. U stemt toch ook op onze genomineerde Juup Willems?  

In 2003 is Juup vanuit een slaapkamertje zijn eigen onderneming in engineering gestart onder de naam Willems Industriële Diensten. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in robotisering en vloeistof handling heeft inmiddels de naam Berlingr Automatiseringstechniek BV gekregen en verhuist binnenkort naar een nieuw bedrijfspand,

Berlingr werkt in de voedingsmiddelen-, farmaceutische, chemie-, bio-, metaal- en houtindustrie. Met ‘Hart voor Techniek’ is Berlingr een betrouwbare partner met een nuchtere kijk, creatief,  innovatief en denkend vanuit klantenperspectief.
 
Juup staat voor innovatie! Draagt dat uit naar medewerkers maar vooral ook naar jongeren en motiveert ze om voor techniek te kiezen. Hij straalt vooral enthousiasme en creativiteit uit. Dat blijkt uit de toekomstbestendige, gerobotiseerde en modulaire automatiseringsoplossingen die hij ontwikkelt voor zijn klanten. Maar zeker ook uit de manier waarop hij zich telkens weer presenteert op de Dutch Technology Week (KempenTech).

www.berlingr.comArchief