Ruim 120 aanmeldingen voor 1-12-2011

geplaatst op vrijdag 25 november 2011

OBGB heeft ruim 120 aanmeldingen van aangesloten leden mogen ontvangen voor de Eindejaarsbijeenkomst 'onderweg naar huis' op 1 december as. Vanaf 17:00 uur zullen leden genieten van een bijzondere sfeer en ambiance en een zeer smakelijke catering op de feestlocatie van Hoeks Verhuur (Nijverheidsweg 8, Hapert). OBGB organiseert dit evenement in samenwerking met TrenTs, een nieuw initiatief van Sfeermaker Jeroen Hoeks en Smaakmaker Jack Heijkoop. Kijk voor meer informatie op www.trents.nl.
 

Om 18:30 uur zal Rob Bierens van I-Musketeers het spits afbijten met een inspirerende presentatie over 'De zin en onzin van social media'. Vervolgens zal het 250ste lidbedrijf van OBGB bekend gemaakt worden en wordt het officiële startsein gegeven voor het parkmanagemenproject. Uiteraard wordt afgesloten met een informele borrel en een gezellig samenzijn.

Leden kunnen zich aanmelden tot maandag 28 november a.s. 12:00 uur door middel van een email aan het secretariaat (info@obgb.nl ) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en de namen van de personen die aanwezig zijn (maximaal 2 personen per lidbedrijf).Archief