Op zoek naar jonge ondernemers...

geplaatst op maandag 20 juli 2015

Lidbedrijf JAM onderzoekt in samenwerking met gemeente Bladel de mogelijkheden om een ondernemershuis in Bladel op te starten, genaamd Startpunt. Er is in Bladel en nabije gemeenten veel vraag naar betaalbare bedrijfsruimtes voor startende ondernemers. Veel jonge ondernemers verhuizen helaas vaak naar de stad. Het is belangrijk dat deze potentiële ondernemers in de Kempen blijven omdat hier zoveel mogelijkheden zijn om een eigen onderneming te starten!

Ook OBGB ondersteunt dit initiatief en dit onderzoek. Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering hebben de leden het initiatief om een 'Jong OBGB' te faciliteren en verder uit te werken ondersteund. Het bestuur is hiermee bezig en ziet mogelijkheden in de samenwerking met het JAM-initiatief.

Het is de bedoeling dat binnen het op te zetten Startpunt een aantal kleine kantoorruimtes aangeboden wordt. Jonge ondernemers, die elkaar versterken in de verschillende disciplines worden hiermee gefaciliteerd in de behoefte om in een professionele omgeving klanten en relaties te ontvangen. Het zal een concept worden waarbij ervaren ondernemers support zullen bieden. E zullen activiteiten zoals lezingen en seminars georganiseerd worden waardoor er een ‘’community’’ gevoel ontstaat onder de jonge ondernemers. De ondernemers kunnen een eigen kantoor huren of gebruik maken van de flexwerkplekken.

Het doel is om een broedplaats creëren voor (startende) jonge ondernemers en jong ondernemerschap in de Kempen te stimuleren. JAM wil graag met deze doelgroep in contact komen en de mogelijkheden en interesses bespreken. Wil je eens met JAM om de tafel hierover? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Hanne Schippers van JAM, te bereiken onder hanne@jamwerkt.nl of 06-83698016.Archief