Ontbijtbijeenkomst voor bedrijven op de Sleutel - Donderdag 1 maart 2018

geplaatst op woensdag 31 januari 2018

Hoe maken we bedrijventerrein De Sleutel toekomstproof en interessant voor investeringen? Dat is de centrale vraag die gemeente Bladel en Stec groep samen met u (bedrijven op de Sleutel) willen bespreken tijdens een ontbijtsessie bij Willems Baling Equipment op donderdag 1 maart 2018 (van 7:30 tot 9:30 uur). Klik hier voor de uitnodiging. 

Stec groep stelt in opdracht van Gemeente Bladel en in samenwerking met de OBGB en de gevestigde bedrijven een businessplan op voor een vitaal en toekomstproof bedrijventerrein. Daarmee willen we  de juiste investeringen op het juiste moment doen, samen met u afspraken maken over een upgrade van privaat en publiek terrein en de belangrijkste projecten voor de komende jaren uitstippelen.

Er komt een actieplan met concrete uitvoeringsprojecten. Tijdens de ontbijtsessie wordt u gevraagd om uw inbreng, ideeën en aandachtspunten te leveren.  Aanmelden is mogelijk via info@obgb.nl met vermelding van bedrijfsnaam en namen van de aanwezigen (uiterlijk vrijdag 23 februari 2018). Voor vragen is Jesse Scheres van gemeente Bladel bereikbaar op 06-16110415 of j.scheres@bladel.nlArchief