Ontbijtbijeenkomst Het uur U voor telefonie en internet op 15 mei 2019

geplaatst op donderdag 25 april 2019

Op woensdag 15 mei 2019 (van 7:45 tot 9:30 uur) organiseert OBGB een ontbijtbijeenkomst voor leden in de showroom van Barbas Bellfires (Hallenstraat 17, Bladel) over twee thema’s: het einde van ISDN per 1 september 2019 en het nut van een goede internetaansluiting.

Einde ISDN op 1 september 2019; hoe nu verder?

Dat ISDN als techniek gaat stoppen is bij velen al langer bekend maar heeft u al een goede vervanger geregeld? Panas en Libra ICT geven tekst en uitleg hoe zonder grote kosten een aanpassing kan worden gedaan aan de bestaande apparatuur. Met hun creatieve oplossingen wordt voorkomen dat er na 1 september geen telefoonverkeer meer mogelijk is.

Lokale glasvezel; hoe nuttig is dat?
ISK-partner Brofiber is de lokale partij voor de aanleg van glasvezel in de Kempen. Dat betekent toegang tot het snelle internet tegen gunstige tarieven. Maar wat heb je nou eigenlijk nodig als bedrijf en welke extra kosten spelen daarbij een rol? Tijdens deze sessie wordt je helemaal bijgepraat over de mogelijkheden van glasvezel voor jouw bedrijf.

Interesse om onder het genot van een smakelijk ontbijt bijgepraat te worden?

Aanmelden: d.m.v. een e-mail onder vermelding van bedrijfsnaam en aanwezige personen naar info@obgb.nl uiterlijk donderdag 9 mei 2019. Klik hier voor de uitnodiging. 
 Archief